Panguin: Deleng Pengaruh Pangowahan Algoritma Google

google panda

Kadhangkala alat-alat sederhana iku paling larang regane. Suwe-suwe, klien kita kepengin weruh apa kena pengaruh karo owah-owahan algoritma sing terus diluncurake Google. Kita ora cenderung kuwatir bab mau kaya sadurunge - kanthi jujur algoritma wis apik supaya luwih fokus ing nulis konten sing luwih apik lan njamin supaya gampang dituduhake.

Yen sampeyan pengin terus ngencengi algoritma, apa luwih becik nambahake nganyari algoritma nyata karo lalu lintas telusuran organik kanggo ndeleng manawa ana pengaruh? Pancen sing disedhiyakake Barracuda karo alat sing diarani Panguin. Mlebu menyang alat, pilih Analytics akun sing pengin dianalisis, lan alat kasebut nampilake lalu lintas telusuran organik kanthi tanggal Google Panda, Penguin lan pangowahan algoritma penting liyane.

pangine mtb

Kaya sing sampeyan ngerteni, kita njupuk rilis Penguin Exact Match. Kita wis nglawan domain liyane sing wis nyolong konten kita uga njamin manawa domain kita pangalihan kanthi bener. Kita pengin nggawe manawa ora duwe domain ing njaba kanthi duplikat konten sing penting.

Erin lan tim profesional SEO ing Strategi Situs nguripake aku menyang alat iki sajrone acara minggon, Edge Radio Web - kita dadi sponsor acara kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.