Google Analytics UTM Kampanye URL

Google Analytics UTM Kampanye URL

Gunakake alat iki kanggo nggawe URL Kampanye Google Analytics. Formulir validasi URL sampeyan, kalebu logika manawa wis duwe querystring ing njero, lan nambah kabeh variabel UTM sing cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, lan opsional utm_term lan utm_content.



Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat kasebut:

Google Analytics UTM Kampanye URL

Cara Ngumpulake lan Lacak Data Kampanye ing Google Analytics

Mangkene video lengkap babagan ngrancang lan nglakokake kampanye nggunakake Google Analytics.

Endi Laporan Kampanye Google Analytics Kula?

Laporan Google Analytics ditemokake ing menu Akuisisi lan sampeyan bisa nambah dimensi tambahan sing wis ditemtokake ing ndhuwur. Elinga yen data Google Analytics ora cepet, butuh sawetara wektu sadurunge dianyari.

Laporan Kampanye Google Analytics