Deduplikasi: Praktik Paling Apik Kanggo Ngindhari Utawa Mbenerake Data Pelanggan Duplikat

Data duplikat ora mung nyuda akurasi wawasan bisnis, nanging uga kompromi kualitas pengalaman para pelanggan uga. Sanajan konsekuensi data duplikat diadhepi dening kabeh wong - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - pengaruh paling ala kanggo operasi pemasaran perusahaan. Minangka pemasar makili penawaran produk lan layanan perusahaan ing industri, data sing ora apik bisa ngrusak reputasi merek kanthi cepet lan bisa ngasilake pelanggan negatif