E-Niaga Pelanggan Pertama: Solusi Cerdas kanggo Babagan Sampeyan Ora Ana Kesalahan

Pivot era pandemi tumrap e-commerce wis teka kanthi ekspektasi konsumen. Sawise ditambahake regane, penawaran online saiki wis dadi sentuhan utama klien kanggo merek paling ritel. Lan minangka corong utama interaksi pelanggan, pentinge dhukungan pelanggan virtual wis suwe banget. Layanan pelanggan e-commerce dilengkapi tantangan lan tekanan anyar. Kaping pisanan, para pelanggan ing omah nggunakake luwih akeh wektu online sadurunge njupuk keputusan tuku. 81% responden riset babagan