Kekuwatan Data: Kepiye Organisasi Pimpinan Nggunakake Data Minangka Kauntungan Saingan

Data minangka sumber daya saing saiki lan mangsa ngarep. Borja Gonzáles del Regueral – Wakil Dekan, IE University's School of Human Sciences and Technology Pimpinan Bisnis rampung ngerti pentinge data minangka aset dhasar kanggo wutah bisnis. Sanajan akeh sing ngerti pentinge, akeh sing isih berjuang kanggo ngerti kepiye carane bisa digunakake kanggo ngasilake asil bisnis sing luwih apik, kayata ngowahi luwih akeh prospek dadi pelanggan, nambah reputasi merek, utawa

Deduplikasi: Praktik Paling Apik Kanggo Ngindhari Utawa Mbenerake Data Pelanggan Duplikat

Data duplikat ora mung nyuda akurasi wawasan bisnis, nanging uga kompromi kualitas pengalaman para pelanggan uga. Sanajan konsekuensi data duplikat diadhepi dening kabeh wong - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - pengaruh paling ala kanggo operasi pemasaran perusahaan. Minangka pemasar makili penawaran produk lan layanan perusahaan ing industri, data sing ora apik bisa ngrusak reputasi merek kanthi cepet lan bisa ngasilake pelanggan negatif