Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

Strategi lan Tantangan Go to Marketing Marketing ing Era Pasca-Covid

Wayahe istimewa ing taun iki cedhak, wektu kita kabeh ngarepake santai karo wong sing kita tresnani lan sing paling penting melu blanja plancongan. Sanajan ora kaya preinan biasane, taun iki beda amarga ana gangguane COVID-19. Nalika jagad iki isih ngupayakake ngatasi kahanan sing durung mesthi iki lan bali menyang normal, akeh tradhisi preinan uga bakal weruh pangowahan lan katon beda-beda.