Rencana Adopsi Netflix kanggo Video On Demand (AVOD) Advertising-Based Advertising Nuduhake Tren Luwih Luwih Ing Layanan Streaming

Luwih saka 200,000 pelanggan wis ninggalake Netflix ing kuartal pisanan 2022. Pendapatan kasebut mudhun, lan perusahaan kasebut ngeculake karyawan kanggo menehi ganti rugi. Kabeh iki kedadeyan nalika platform Converged TV (CTV) seneng popularitas sing ora ana tandhingane ing antarane pamirsa umum lan internasional Amerika, tren sing katon stabil lan cenderung tuwuh. Masalah Netflix, lan kepiye tekan titik iki, saya suwe