Napa Para Pembeli Diganggu dening Personalisasi E-Commerce B2B (Lan Cara Ndandani)

Pengalaman pelanggan wis suwe, lan terus dadi prioritas utama kanggo bisnis B2B ing perjalanan menyang transformasi digital. Minangka bagéan saka owah-owahan menyang digital, organisasi B2B ngadhepi tantangan rumit: kabutuhan kanggo njamin konsistensi lan kualitas ing pengalaman tuku online lan offline. Nanging, sanajan usaha paling apik lan investasi gedhe saka organisasi ing digital lan e-commerce, para panuku dhewe tetep ora kesengsem karo lelungan tuku online. Miturut anyar