Statistik Panggunaan Internet 2021: Data Ora Tau Turu 8.0

Ing jagad sing saya digitalisasi, tambah akeh amarga muncule COVID-19, taun-taun iki wis ngenalake jaman anyar ing ngendi teknologi lan data duwe peran sing luwih gedhe lan penting ing saben dinane. Kanggo pemasar utawa bisnis apa wae sing ana ing kana, siji perkara sing mesthi: pengaruh konsumsi data ing lingkungan digital modern kita mesthi tambah akeh amarga kita ana ing pandemik saiki. Antarane karantina lan kunci kantor sing nyebar,