Cara Ngurangi Biaya Akuisisi Pelanggan kanggo ROI Maksimum

Nalika sampeyan lagi miwiti bisnis, iku nggodho kanggo narik kawigaten klien kanthi cara apa wae sing bisa, preduli saka biaya, wektu, utawa energi melu. Nanging, nalika sampeyan sinau lan tuwuh, sampeyan bakal ngerti manawa ngimbangi biaya sakabèhé akuisisi pelanggan karo ROI iku penting. Kanggo nindakake iku, sampeyan kudu ngerti biaya akuisisi pelanggan (CAC). Cara Ngitung Biaya Akuisisi Pelanggan Kanggo ngetung CAC, sampeyan mung kudu dibagi kabeh dodolan lan