Iklan Perilaku vs. Iklan Kontekstual: Apa Bedane?

Iklan digital kadhangkala entuk rap ala kanggo biaya sing ditindakake, nanging ora bisa dipungkiri yen, yen ditindakake kanthi bener, bisa ngasilake asil sing kuat. Bab kasebut yaiku iklan digital mbisakake jangkauan sing luwih akeh tinimbang kabeh marketing organik, mula para pemasar seneng banget ngentekake. Sukses iklan digital, mesthine, gumantung saka selaras karo kabutuhan lan kepinginan para pamirsa target.