Python: Skrip Ekstra Tren Google Autosuggest kanggo Kata Kunci Telusuran Niche

Kabeh wong seneng Google Trends, nanging rada angel nalika nerangake Kata Kunci Ekor Panjang. Kita kabeh seneng layanan tren google resmi kanggo entuk wawasan babagan prilaku telusuran. Nanging, rong prekara sing ngalangi akeh panggunaan kanggo kerja padhet; Yen sampeyan kudu golek tembung kunci khusus, ora ana cukup data ing Google Trends Kurang saka API resmi kanggo njaluk panjaluk marang tren google: Nalika nggunakake modul kaya pytrends, mula kudu