PowerChord: Manajemen Timbal Lokal Terpusat lan Distribusi kanggo Merek Distribusi Dealer

Merek sing luwih gedhe entuk, bagean sing luwih obah katon. Merek sing didol liwat jaringan dealer lokal duwe tujuan bisnis, prioritas, lan pengalaman online sing luwih rumit kanggo ditimbang - saka perspektif merek nganti tingkat lokal. Merek pengin gampang ditemokake lan dituku. Dealer pengin timbal anyar, lalu lintas mlaku luwih akeh, lan tambah dodolan. Pelanggan pengin pengalaman ngumpulake informasi lan tuku tanpa gesekan - lan dheweke pengin cepet.