StoreConnect: Solusi eCommerce Asli Salesforce kanggo Bisnis Cilik lan Sedheng

Nalika e-commerce mesthi dadi masa depan, saiki luwih penting tinimbang sadurunge. Donya wis owah dadi papan sing ora mesthi, ati-ati, lan jarak sosial, negesake akeh kaluwihan eCommerce kanggo bisnis lan konsumen. E-commerce global wis berkembang saben taun wiwit diwiwiti. Amarga tuku online luwih gampang lan luwih trep tinimbang blanja ing toko nyata. Conto babagan carane eCommerce ngowahi lan ngunggahake sektor kasebut kalebu Amazon lan Flipkart.