Edgemesh: ROI saka Kacepetan Situs E-dagang minangka Layanan

Ing donya kompetitif e-commerce siji bab tartamtu: kacepetan prakara. Sinau sawise sinau terus mbuktekake manawa situs sing luwih cepet ndadékaké tingkat konversi sing luwih dhuwur, ndadékaké nilai checkout sing dhuwur lan ningkatake kepuasan pelanggan. Nanging ngirim pengalaman web sing cepet iku angel, lan mbutuhake kawruh sing jero babagan desain web lan infrastruktur "pinggiran" sekunder sing njamin situs sampeyan cedhak karo pelanggan. Kanggo situs e-commerce, ngirim kinerja dhuwur