Upgrade SameSite Google Nguatake Napa Penerbit Kudu Ngliwati Cookie kanggo Target Penonton

Peluncuran Upgrade SameSite Google ing Chrome 80 ing dina Selasa, 4 Februari sinyal wis diwenehi kuku liyane ing peti kanggo cookie browser pihak katelu. Sawise ngerteni Firefox lan Safari, sing wis mblokir cookie pihak katelu kanthi standar, lan peringatan cookie Chrome sing ana, upgrade SameSite luwih ngatasi panggunaan cookie pihak katelu sing efektif kanggo target penonton. Pengaruh kanggo Penerbit Pangowahan kasebut bakal mengaruhi vendor teknologi iklan sing ngandelake

Ngilangi Pamblokir: Cara Nggoleki Iklan Sampeyan, Diklik, lan Ditindakake

Ing malang pemasaran saiki, ana luwih akeh saluran media tinimbang sadurunge. Saka sisi positif, tegese luwih akeh kesempatan kanggo pesen sampeyan metu. Sing kurang apik, ana luwih akeh kompetisi kanggo narik perhatian para pamirsa. Penyebaran media tegese luwih akeh pariwara, lan pariwara kasebut luwih akeh ngganggu. Ora mung iklan cetak, iklan TV utawa radio. Iklan pop-up online lengkap sing nggawe sampeyan nemokake "X" sing angel dingerteni