Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital

3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang

PowerInbox: Platform Pesen Multichannel Lengkap Pribadi, Otomatis

Minangka pemasar, kita ngerti manawa nggawe pamirsa sing bener kanthi pesen sing bener liwat saluran sing bener iku kritis, nanging uga angel banget. Kanthi akeh saluran lan platform - saka media sosial nganti media tradisional - angel ngerti endi investasi sampeyan. Lan, mesthine, wektu minangka sumber winates - mesthi ana luwih akeh perkara sing kudu ditindakake (utawa sing bisa sampeyan lakoni), tinimbang karo wektu lan staf sing bisa nindakake. Penerbit digital ngrasakake tekanan kasebut

3 Langkah Strategi Digital Kuat kanggo Penerbit sing Nggawe Keterlibatan & Pendapatan

Amarga konsumen wis saya akeh pindhah menyang konsumsi warta online lan kasedhiya akeh opsi liyane, penerbit cetak wis weruh akeh penghasilane. Lan kanggo akeh wong, angel banget adaptasi karo strategi digital sing sejatine bisa digunakake. Paywalls biasane dadi bencana, nyebabake pelanggan dadi akeh konten gratis. Iklan bergambar lan konten sing disponsori wis mbantu, nanging program sing didol langsung kanthi intensif tenaga kerja lan larang regane, nggawe kabeh ora bisa digayuh

Upgrade SameSite Google Nguatake Napa Penerbit Kudu Ngliwati Cookie kanggo Target Penonton

Peluncuran Upgrade SameSite Google ing Chrome 80 ing dina Selasa, 4 Februari sinyal wis diwenehi kuku liyane ing peti kanggo cookie browser pihak katelu. Sawise ngerteni Firefox lan Safari, sing wis mblokir cookie pihak katelu kanthi standar, lan peringatan cookie Chrome sing ana, upgrade SameSite luwih ngatasi panggunaan cookie pihak katelu sing efektif kanggo target penonton. Pengaruh kanggo Penerbit Pangowahan kasebut bakal mengaruhi vendor teknologi iklan sing ngandelake