Komposisi: Ngirim Janji Personalisasi

Janji personalisasi wis gagal. Pirang-pirang taun kita wis ngrungokake babagan mupangat sing luar biasa, lan para pemasar sing pengin ngupayakake nggunakake solusi sing larang lan larang kanthi teknis, mung bakal kasep, kanggo umume, janji personalisasi ora mung asep lan kaca. Masalahe diwiwiti kanthi cara ndeleng personalisasi. Dipanggonke minangka solusi bisnis, bakal digawe liwat lensa pemecahan kabutuhan bisnis nalika pancen