Intelijen Ponggawa (AI) Lan Revolusi Pemasaran Digital

Pemasaran digital minangka inti saka saben bisnis e-commerce. Iki digunakake kanggo ngasilake sales, nambah kesadaran merek, lan nggayuh pelanggan anyar. Nanging, pasar saiki wis kebak, lan bisnis e-commerce kudu kerja keras kanggo ngalahake kompetisi. Ora mung iku, dheweke uga kudu nglacak tren teknologi paling anyar lan ngetrapake teknik pemasaran. Salah sawijining inovasi teknologi paling anyar sing bisa merevolusi pemasaran digital yaiku intelijen buatan (AI). Ayo ndeleng kepiye. Masalah Penting karo Dina Saiki