Flip Obat Digital Ndadekake Tuku, Ngatur, Ngoptimalake, lan Ngukur Pariwara Over-The-Top (OTT)

Ledakan pilihan media streaming, konten, lan pamirsa taun kepungkur nggawe iklan Over-The-Top (OTT) ora bisa diabaikan merek lan agensi sing makili. Apa sing diarani OTT? OTT nuduhake layanan media streaming sing nyedhiyakake konten siaran tradisional kanthi real-time utawa on-demand liwat internet. Istilah over-the-top tegese manawa panyedhiya konten ngatasi layanan internet khas kayata browsing web, email, lan liya-liyane.