Mbukak = Wutah

Wacan: 2 menit Awal taun iki, aku kerja bareng karo Tim NFL nasional kanggo ngevaluasi alat basis data lan pemasaran email. Minangka evaluasi lengkap babagan macem-macem toolet sing bisa digunakake. Bidang sing saya fokus yaiku: Kemampuan nggabungake solusi njaba Kemampuan kanggo ngotomatisasi proses Kemudahan panggunaan Responsif perusahaan liwat manajemen akun lan dhukungan Loro sing pertama yaiku mupangat kanggo mbesuk. Aku pengin nggawe manawa organisasi kasebut

Minuman Sarapan Anyar - Embun Gunung?

Wacan: <1 menit Ngrungokake radio nalika aku kerja bisa dadi wektu sing tenang kanggo aku. Preduli saka lalu lintas, aku kemah seneng. Pelambatan lalu lintas? Ora masalah ... DJsku bakal narik aku lan miwiti dina kanthi bener…. Nganti wingi…. Aku ora bisa mandheg mikir babagan iki. Aku ngrungokake pariwara sing apik ing radio babagan wong lanang sing ora seneng karo rasa kopi. Alternatif - God Dew. Embun Gunung? Embun Gunung!