Integrasi: Cara Integrasi Salesforce Marketing Cloud Kanthi WordPress Nggunakake Formulir Elementor

Minangka konsultan Salesforce, masalah sing terus kita deleng ing ruang kita yaiku biaya pangembangan lan pangopènan kanggo nggabungake situs lan aplikasi pihak katelu karo Marketing Cloud. Nalika Highbridge nindakake akeh pembangunan atas jenenge klien kita, kita bakal tansah riset apa utawa ora ana solusi kasedhiya ing pasar pisanan. Keuntungan saka integrasi sing diprodhuksi ana telu: Panyebaran kanthi cepet - ngidini sampeyan nambah integrasi luwih cepet tinimbang

Apa Blogging Isih Relevan? Utawa Teknologi lan Strategi sing Kuna?

Aku kerep mriksa kinerja panelusuran situs iki lan artikel lawas sing ora narik lalu lintas. Salah sawijining artikelku yaiku babagan jeneng blog sampeyan. Ayo lali yen aku wis nulis publikasi iki suwene ... nalika maca postingan lawas aku kepingin weruh yen istilah blog malah penting maneh. Sawise kabeh, wis 16 taun wiwit aku nulis postingan babagan jeneng blog sampeyan lan 12 taun wiwit aku nulis bukuku babagan blogging perusahaan.

Tambah Widget Rotator Gambar Responsif menyang Situs Sampeyan Ing Platform Apa wae

Akeh taun kepungkur, aku kuciwa amarga ora ana cara sing gampang kanggo muter gambar ing WordPress, mula aku nggawe Plugin Widget Rotator Gambar kanggo WordPress. Nanging, sajrone pirang-pirang taun, WordPress ngembangake kemampuane lan akeh plugin liyane, pembuat kaca, antarmuka pangguna widget anyar, lan alat pihak katelu wis muncul. Ora ana gunane yen kita terus ngembangake plugin kasebut, mula kita mandheg ndhukung lan nganyari. Foto Responsif Elfight