OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan

Cara Miwiti Bisnis Dropshipping

Pirang-pirang taun kepungkur iki nyenengake banget para wirausahawan utawa perusahaan sing pengin nggawe bisnis e-commerce. Dasawarsa kepungkur, ngluncurake platform e-commerce, nggabungake proses pembayaran sampeyan, ngitung tarif pajak lokal, negara bagian, lan nasional, nggawe otomatisasi pemasaran, nggabungake panyedhiya pengiriman, lan nggawa platform logistik kanggo mindhah produk saka adol menyang pangiriman butuh pirang-pirang wulan lan atusan ewu dolar. Saiki, ngluncurake situs ing e-commerce

PhoneWagon: Kabeh Sampeyan Kudu Nggawe Pelacakan Telpon Kanthi Analytics

Nalika terus nglumpukake kampanye multi-saluran rumit kanggo sawetara klien, penting yen kita ngerti kapan lan kenapa telpon isih rame. Sampeyan bisa nambah acara ing nomer telpon hyperlink kanggo ngawasi statistik klik-kanggo-telpon, nanging asring ora kasebut kemungkinan. Solusine yaiku ngetrapake pelacakan telpon lan nggabungake karo analitik kanggo ngamati babagan cara nanggapi prospek liwat telpon. Cara sing paling akurat yaiku ngasilake telpon kanthi dinamis

Retensi Pelanggan: Statistik, Strategi, lan Petungan (CRR vs DRR)

Kita cukup nuduhake babagan akuisisi nanging ora cukup babagan retensi pelanggan. Strategi pemasaran sing apik ora gampang banget, kayata uga ngarahake arah sing bener. Pelanggan sing njaga mesthi dadi bagian sekedhik saka biaya kanggo entuk sing anyar. Kanthi pandemi kasebut, perusahaan mudhun lan ora agresif entuk produk lan layanan anyar. Kajaba iku, rapat dodolan lan konferensi pemasaran bisa ngganggu strategi akuisisi ing umume perusahaan.

Hasil: Tambah ROI Pemasaran Konten karo Konten Interaktif

Ing podcast pungkasan karo Marcus Sheridan, dheweke ngomong babagan taktik sing ilang bisnis nalika nggawe upaya pemasaran digital. Sampeyan bisa ngrungokake kabeh episode ing kene: Siji kunci sing diajak nalika konsumen lan bisnis terus ngarahake lelungan pelanggan yaiku konten interaktif. Marcus nyebutake telung jinis konten interaktif sing ngidini arah mandhiri: Jadwal diri - kemampuan kanggo prospek nyiyapake

Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

Akhir-akhir iki: Gawe, Optimalake lan Enggo bareng Pembaruan Media Sosial kanthi otomatis Nggunakake Konten AI lan Konten Saiki

Program media sosial sing apik diwiwiti karo konten shortform sing apik supaya sampeyan bisa nyebar ing kabeh saluran lan njaluk kabeh wong ing perusahaan sampeyan nambah. Gampang ditindakake sepisan, kaping pindho, uga kaping telu. Nanging atusan ewu kali? Mangkene intelijen sosial buatan akhir-akhir iki menehi dorongan kanthi ngowahi konten bentuk dawa dadi akeh postingan media sosial kanggo ngukur program media sosial. Platform Intelijen Sosial Ponggawa pungkasan Kasedhiya Konten AI

Botco.ai: Solusi Pemasaran Conversational-Compliant HIPAA

Platform obrolan HIPAA-cecek Botco.ai terus maju, nambahake Marketing Chat Kontekstual lan dashboard analytics canggih. Pemasaran Chat Kontekstual ngidini para pemasar miwiti obrolan sing disesuaikan karo prospek lan pelanggan adhedhasar cara ngunjungi situs web utawa properti media perusahaan. Dasbor analytics anyar nyedhiyakake wawasan jero babagan pitakon lan tindak tanduk pengunjung. Bebarengan karo integrasi Botco.ai karo email, CRM, lan sistem pemasaran liyane, Pemasaran Chat Kontekstual nggawa level personalisasi kanggo pacelathon