Apa tegese "Pemasaran Konteks"?

Minangka wong sing nggawe karir ora ana konten, komunikasi, lan crita, aku duwe papan khusus kanggo peran "konteks." Apa sing kita komunikasi - apa ing bisnis utawa ing urip pribadi - dadi relevan karo pamirsa mung nalika ngerti konteks pesen. Tanpa konteks, makna bakal ilang. Tanpa konteks, pamirsa bingung kenapa sampeyan komunikasi karo wong-wong mau, apa sing bakal dijupuk, lan pungkasane, kenapa pesen sampeyan