Pembangun Aplikasi Seluler lan Platform Web Seluler Kanggo Bisnis Sampeyan

Aku isih umume gumun karo pirang-pirang situs sing durung bisa dideleng ing piranti seluler - kalebu penerbit sing gedhe banget. Panaliten Google nuduhake manawa 50% wong bakal ninggalake situs web yen ora ramah seluler. Ora mung minangka kesempatan kanggo entuk sawetara pamaca tambahan, ngatur situs sampeyan kanggo panggunaan seluler bisa nambah pengalaman panganggo amarga sampeyan ngerti manawa masarakat saiki lagi seluler! Kanthi macem-macem macem-macem

DeviceRank: Biaya Instal Aplikasi Mobile lan Penipuan Keterlibatan

Perusahaan nandur modal akeh dhuwit kanggo pangembangan aplikasi seluler. Ing endi wae saham sing akeh, penipuan kaya ngono. Miturut laporan anyar saka DeviceRank, pemasangan Aplikasi Seluler lan penipuan keterlibatan bakal entuk biaya pengiklan nganti $ 350 yuta ing taun 2016 AppsFlyer's State of Mobile App Install & Engagement Fraud adhedhasar teknologi DeviceRank ™ perusahaan - solusi pencegahan penipuan pertama ing industri kanggo ngenali lan ora kalebu penipuan ing level piranti –lan kalebu 500 yuta

SMS: Cara Ngoptimalake lan Ngembangake Teks Pesen Teks

Nalika saluran liyane tetep dadi luwih populer, ana siji saluran komunikasi sing terus hebat banget ngluwihi saben saluran nalika nyopir lalu lintas ritel, sumbangan nirlaba, lan keterlibatan langsung. Saluran kasebut ngirim pesen teks seluler liwat SMS. Statistik Pemasaran SMS Pesen teks liwat SMS duwe tarif maca 98% 9 saka 10 pesen teks dibukak sajrone 3 detik nalika ditampa 29% wong sing ditargetake milih SMS