DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo para pemasar nyambungake karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake data