Napa Pemasaran lan Tim IT Kudu Nuduhake Tanggung Jawab Keamanan Siber

Pandemi nambah kabutuhan saben departemen ing organisasi supaya luwih nggatekake keamanan siber. Iku ndadekake pangertèn, tengen? Luwih akeh teknologi sing digunakake ing proses lan pakaryan saben dinane, luwih rentan kanggo pelanggaran. Nanging adopsi praktik cybersecurity sing luwih apik kudu diwiwiti karo tim pemasaran sing wis ngerti. Cybersecurity biasane dadi perhatian kanggo pimpinan Teknologi Informasi (IT), Kepala Petugas Keamanan Informasi (CISO) lan Kepala Petugas Teknologi (CTO).