7 Tren Pemasaran Influencer Diarepake ing taun 2021

Nalika jagad iki muncul saka pandemi lan akibat sing kedadeyan, pemasaran influencer, ora beda karo sebilangan gedhe industri, bakal diganti. Amarga wong-wong kepeksa gumantung karo virtual tinimbang pengalaman ing wong lan nggunakake luwih akeh wektu ing jaringan sosial tinimbang acara lan rapat ing wong, marketing influencer tiba-tiba entuk kesempatan kanggo merek nggayuh konsumen liwat media sosial ing teges lan asli