6 Cara Nggarap Influencer Tanpa Sponsor

Nalika akeh wong sing pracaya marketing influencer mung dilindhungi undhang-undhang kanggo perusahaan gedhe kanthi sumber daya sing akeh banget, bisa uga nggumunake yen asring ora mbutuhake anggaran. Akeh merek wis dadi pionir marketing influencer minangka faktor pendorong utama ing sukses e-commerce, lan sawetara wis nindakake iki kanthi biaya nol. Influencer duwe kemampuan sing apik kanggo nambah merek perusahaan, kredibilitas, liputan media, pengikut media sosial, kunjungan situs web, lan dodolan. Sawetara wong saiki kalebu