Piwulang sing Sinau: Platform Media Sosial lan Adopsi Massa Blockchain

Wiwitan pamblokiran minangka solusi kanggo ngamanake data minangka pangowahan sing olèh. Luwih-luwih saiki, amarga platform media sosial nggunakake anané nyebar kanggo nyiksa privasi masarakat kanthi terus-terusan. Iku kasunyatane. Kasunyatan sing narik kawigaten masarakat ing sawetara taun kepungkur. Mung taun kepungkur, Facebook ngalami geni amarga nyalah gunakake data pribadi 1 yuta pangguna ing Inggris lan Wales. Raksasa media sosial pimpinan Mark Zuckerberg