Markus Pembuat Wis Sosial Kanthi Barel - Banyu Cabang Liyane, Mangga!

Aku bubar maca kiriman kasebut ing Gereja Pelanggan, ditulis dening Jackie Huba lan Ben McConnell (loro sing paling cerdas ing bisnis iki), babagan hoopla ing Mark Maker's. Maker's Mark minangka salah sawijining merek ing payung produk kulawarga Beam. Malah kanca kita ing Raidious, Dodge Lile, chimed karo sawetara pengamatan sing cerdas. Kayane Mark Pembuat wis mutusake kanggo ngencerake produke kanggo inventaris sing lagi aktif,

Langkah kapisan ing Bisnis Sosial: Panemuan

Aku bubar ngrampungake maca (kaping pindho) buku gedhe, Business Business By Design: Strategi Media Sosial Transformatif kanggo Perusahaan sing Disambungake, dening Dion Hinchcliffe lan Peter Kim. Pitakon sing asring dakrungu yaiku "Kita wiwit ngendi?" Wangsulan sing cekak yaiku sampeyan kudu miwiti, nanging kepiye cara nemtokake wiwitan bisa dadi langkah sing paling kritis. Kepiye organisasi nggawe integrasi kolaborasi sosial lan konsep bisnis sosial

Merek lan Pemasaran Konten: Ati-ati Hype

Michael Brito, Wakil Presiden Senior Perencanaan Bisnis Sosial sing bakat ing Edelman Digital (lan endhog sing apik), bubar nulis babagan rong merek sing kanthi agresif ngowahi fokus pemasaran dadi pusat media. Aku seneng banget yen pangguna perusahaan awal nggawe strategi pemasaran konten dadi platform partisipatif sing luwih holistik. Nanging, bareng karo owah-owahan iki, ana tren pemasaran liyane sing kudu kita tindakake kanthi kritis,

Masa Depan Sosial Yaiku Masa Depan Marketing

Aku bubar duwe kesempatan kanggo melu ing ExactTarget Connections 2012, lan ing antarane sawetara diskusi panel, aku luwih seneng sing seneng kanthi irah-irahan Sosial 2020: Apa sing Bakal Dadi Kita? Dimodhuksi dening Jeff Rohrs, VP Marketing Research & Education sing ora bisa ditemokake ing ExactTarget, kalebu Margaret Francis, VP Sosial ing ExactTarget, David Berkowitz, VP Media Muncul ing 360i, Stephen Tarleton, Direktur Global Channel & SMB Marketing Bazaarvoice, lan Sam Decker, CEO lan Pendiri Massa

Alterian SDL | SM2: Intelijen Media Sosial

Alterian SDL | SM2 minangka solusi intelijen media sosial sing nyedhiyakake visibilitas perusahaan ing lingkungan sosial lan mbukak kedadeyan obrolan sing relevan, sapa sing melu, lan apa sing dipikirake para pelanggan. Pendiri Mark Lancaster nerangake sebabe SDL minangka kunci upaya pemasaran online perusahaan sampeyan: Alat iki ngemot kabeh fungsi pabrik sing umume alat ing nawarake pemasaran media sosial, nanging bisa ditindakake

Standar Privasi Situs Web

Aku lan Marty munggah ing Klub Media Sosial ing Chicago sing dianut karo wong liya ing Edelman. Topik kasebut yaiku Transparansi ing Media Sosial lan panelis yaiku Tom Chernaik, CEO Cmp.ly, Michael Kiefer, GM ing BrandProtect, Rich Sharp, SVP Grup Kesehatan Digital Edelman lan Roula Amire, Managing Editor Ragan.com. Diskusi fokus ing ancaman lan risiko sing ana gandhengane karo media sosial lan kepiye perusahaan bisa ngrancang, nglindhungi lan nanggapi

Kothak Nggawe Sharing File Gampang

Apa sampeyan rumangsa kendhat nalika ngirim file informasi akeh babagan prospek, klien utawa mitra bisnis? FTP ora nate kepepet banget dadi pilihan sing populer utawa pangguna, lan lampiran email duwe watesan lan hambatan dhewe. Duwe nuduhake direktori ing server file internal kanthi akses winates lan bisa digunakake luwih akeh kanggo tim IT internal. Muncul saka komputasi awan saiki nawakake solusi sing cocog, lan ing antarane macem-macem penawaran adhedhasar awan sing ngidini nyimpen, ngatur lan nuduhake

Huddle: Kolaborasi Online lan Nuduhake File

Nggulung utawa nyusun kampanye pemasaran kalebu manajemen konten lan kemacetan kolaborasi. Aku yakin sampeyan wis bosen nggawe perubahan VPN utawa konfigurasi firewall kanggo nambah kolaborasi! Kemungkinan sampeyan nggunakake intranet utawa SharePoint sing wis lawas. Ngalih menyang pengalaman apik sing diwenehake ing ruang kerja Huddle adhedhasar cloud, sejatine bakal nggawe kolaborasi lan manajemen konten dadi pengalaman sing nyenengake tinimbang urusan sing mbebayani lan syaraf