Komprèsi Gambar Kudu Kudu Kanggo Panelusuran, Optimisasi Seluler, lan Konversi

Komprèsi Gambar lan Optimisasi

Nalika perancang grafis lan fotografer ngasilake gambar pungkasan, umume ora dioptimalake kanggo nyuda ukuran file. Kompresi gambar bisa nyuda ukuran file gambar kanthi drastis - sanajan 90% - tanpa nyuda mripat kanthi kualitas. Nyuda ukuran file gambar bisa duwe sawetara kaluwihan:

  • Wektu Beban Luwih Cepet - ngemot kaca kanthi luwih cepet wis dingerteni kanggo nyedhiyakake pengalaman sing unggul kanggo pangguna sing ora bakal frustasi lan bakal melu situs sampeyan luwih dawa.
  • Peringkat Panelusuran Organik sing Apik - Google seneng situs sing luwih cepet, saengga luwih akeh wektu kanggo ngilangi wektu mbukak situs, luwih becik!
  • Tambah Tarif Konversi - situs sing luwih cepet ngonversi luwih apik!
  • Penempatan Inbox sing Luwih Apik - yen sampeyan menehi gambar gedhe saka situs menyang email, sampeyan bisa nyurung folder sampah tinimbang kothak mlebu.

Ora preduli karo klien, aku mesthi ngompres lan ngoptimalake gambar lan ndeleng asil paningkatan kacepetan kaca, peringkat, wektu ing situs, lan tingkat konversi. Pancen minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo drive optimal lan duwe investasi apik.

Cara Ngoptimalake Nggunakake Gambar

Ana sawetara cara kanggo nggunakake gambar kanthi lengkap ing konten sampeyan.

  1. pilih gambar gedhe - akeh banget wong sing ora nganggep pengaruh citra sing hebat kanggo njaluk pesen… manawa infographic (kaya artikel iki), diagram, crita, lsp.
  2. Ngompres gambar sampeyan - dimuat bakal luwih cepet nalika njaga kualitas (disaranake Kraken lan duwe plugin WordPress sing apik)
  3. Ngoptimalake gambar sampeyan jeneng file - gunakake tembung kunci deskriptif sing ana gandhengane karo gambar lan gunakake dash (ora garis ngisor) ing antarane tembung.
  4. Ngoptimalake gambar sampeyan judhul - judhul ditutupi ing browser modern lan cara sing apik kanggo nyisipake ajakan-kanggo-tumindak.
  5. Optimalake teks alternatif gambar (alt teks) - Teks alt dikembangake kanggo aksesibilitas, nanging cara liyane kanggo nyisipake tembung kunci sing relevan karo gambar.
  6. link gambar sampeyan - Aku kaget karo pirang-pirang wong sing kerja keras kanggo masang gambar nanging ora ana tautan sing bisa digunakake kanggo ngeterake wong tambahan menyang kaca kebangkrutan utawa ajakan-ajakan liyane.
  7. Nambah teks kanggo gambar sampeyan - wong asring kepincut karo gambar, menehi kesempatan kanggo nambahake teks sing relevan utawa ajakan-ajakan kanggo nindakake keterlibatan sing luwih apik.
  8. Kalebu gambar ing sitemaps - disaranake Rank SEO SEO yen sampeyan ana ing WordPress.
  9. Nggunakake responsif gambar - gambar adhedhasar vektor lan panggunaan srcset kanggo nampilake pirang-pirang ukuran gambar sing dioptimalake, bakal mbukak gambar luwih cepet adhedhasar saben piranti adhedhasar resolusi layar.
  10. Muat gambar sampeyan saka a jaringan pangiriman isi (CDN) - situs-situs kasebut dununge kanthi geografis lan bakal nyepetake pangiriman gambar menyang browser pengunjung.

Pandhuan Optimisasi Gambar Situs Web

Infographic lengkap iki saka WebsiteBuilderExpert, Pandhuan Optimisasi Gambar Situs Web, ngliwati kabeh mupangat kompresi lan optimalisasi gambar - kenapa kritis, karakteristik format gambar, lan langkah demi langkah kanggo ngoptimalake gambar.

Pandhuan Optimisasi Gambar Infographic

Platform Kompresi Gambar Kraken

Yen sampeyan pengin benjolan cepet ing wektu mbukak situs, aja katon luwih adoh Kraken, salah sawijining layanan paling apik ing internet! Biyen, kita wis nyoba layanan gratis - nanging grafis gedhe asring ukurane gedhe banget kanggo layanane - sing bakal ngalahake tujuane!

Kraken nduweni antarmuka web lengkap, API sing kuat, lan - matur nuwun - Plugin WordPress! Plugin ngidini sampeyan ngoptimalake kanthi otomatis nalika ngunggah uga ngoptimalake gambar liyane sing sadurunge dimuat. Asile cukup apik tenan:

kraken-wordpress-plugin

Lan, yen sampeyan agensi, layanan Kraken nawakake macem-macem kunci API supaya sampeyan bisa nyambung sawetara klien menyang layanan kasebut

Mlebu Kanggo Kraken

Mung cathetan, kita nggunakake Link afiliasi Kraken ing kiriman iki! Muga-muga sampeyan gabung lan entuk manfaate.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.