PandaDoc: Gawe, Kirim, Lacak, lan Dokumen Penjualan eSign

Panda Doc - Otomatis Nggawe Dokumen Penjualan, Pelacakan, lan Esigning

Dadi a mitra ing Salesforce ekosistem wis dadi pengalaman sing luar biasa, nanging proses negosiasi kanggo nggawe, ngirim, lan nganyari laporan kerjane pancen wis ditindakake. Kadhangkala aku mikir yen nglampahi luwih akeh wektu kanggo nulis pratelan kerja tinimbang nyatane nggarap tugas kasebut dhewe!

Ora kalah, saben perusahaan duwe gaya internal dhewe, level detail sing dibutuhake, lan proses kanggo kolaborasi lan nyetujoni dokumen penjualan. Minangka pemasar lan dudu perwakilan penjualan, aku ora nate antusias nalika tim salesku ujar, "Apa sampeyan ngrampungake, dadi aku bisa ngirim?".

PandaDoc: Piranti Lunak Otomatisasi Dokumen

PandaDoc minangka piranti lunak otomasi dokumen kabeh-ing-siji sing streamline proses nggawe, nyetujoni, lan proposal, kuotasi, lan kontrak eSigning. 

dokumen penjualan dokumen panda 1

Kanthi PandaDoc, bisnis keuntungan kalebu:

  • Gawe dokumen penjualan kanthi cepet - nggawe proposal sing apik banget, kuotasi interaktif, utawa kontrak sawetara menit karo editor drag-and-drop PandaDoc lan unggahan siji klik.
  • Nglumpukake eSignatur karo saben rencana - kanthi otomatis mili mlebu lan menehi pengalaman pelanggan tanpa cacat nalika nampa proposal utawa mlebu kontrak ing piranti apa wae.
  • Sederhana persetujuan lan negosiasi - Aktifake kolaborasi karo pengulas internal lan eksternal kanthi aliran persetujuan, redlining, pelacakan versi, lan komentar.

Ing wulan Maret, PandaDoc ngluncurake a produk teken elektronik gratis supaya bisnis bisa gampang rampung nalika pandemi COVID-19 lan ngatasi kebutuhan mendesak transaksi tanpa tutul. Pasar nanggapi puluhan ewu dhaptar lan panggunaan produk kanthi rata-rata kaping pindho.

Kanthi PandaDoc, sampeyan duwe kabeh fitur sing dibutuhake saka proposal liwat koleksi:

  • Usulan - Sederhana proses kanggo nggawe proposal.
  • Quotes - Gawe kuotasi interaktif, tanpa kesalahan.
  • Contracts - Gawe kontrak kanthi cepet nganggo template sing wis disetujoni.
  • eSignatur - Ngirit wektu lan tetep obah karo eSignature.
  • pembayaran - Nglumpukake pembayaran kanthi tapak asma kanggo mbayar paling ora rong dina.

Dina iki, ora cukup mung nawakake eSignature. Nilai lengkap ditemokake sadurunge, sajrone, lan sawise teken kanthi alur kerja dokumen, wawasan, kacepetan, lan pengalaman pangguna pungkasan. Pasar ora pengin aplikasi fitur siji. PandaDoc ngarahake pasar kanthi fokus ing solusi kabeh-siji-siji sing nggabungake tetandan elektronik bebarengan karo inovasi otomasi dokumen penting liyane, nalika terus nggawe pelanggan luwih dhisik.

Mikita Mikado, CEO lan Pendhiri kanggo PandaDoc

PandaDoc uga nawakake integrasi kanggo kabeh sistem internal liyane kanggo manajemen hubungan pelanggan, manajemen kontak, administrasi, tagihan, panyimpenan, utawa pembayaran:

  • CRM - Salesforce & SalesforceIQ, Pipedrive, Hubspot, Zoho, Tembaga, Microsoft Dynamics, Zendesk Sell, Insightly, Nimble, SugarCRM, lan Freshsales.
  • Pembayaran - Pembayaran Stripe, PayPal, Otorisasi. Net, Square, lan QuickBooks.
  • Lumbung - Google Drive, Box, lan Dropbox.

PandaDoc uga nawakake Single Sign-On (SSO - SAML 2.0) kalebu Okta, OneLogin, Direktori Aktif Microsoft, Platform Identitas Google, lan liya-liyane. Dheweke uga nawakake sawetara Konektor Zapier kanggo nggabungake ing papan liya.

Ndaftar kanggo nyoba PandaDoc Gratis 14 Dina

Pengungkapan: Kita afiliasi saka PandaDoc

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.