pambocoran

Martech Zone yaiku blog sing digawe dening Douglas Karr lan didhukung dening sponsor Kanggo pitakon babagan blog iki, mangga hubungi kita.

  • Blog iki nampa bentuk pariwara tunai, sponsor, sisipan mbayar utawa bentuk ganti rugi.
  • Blog iki nggawe monetisasi sawetara tautane.
  • Blog iki manut karo standar pemasaran tembung saka cangkem. Kita yakin kejujuran hubungan, pendapat lan identitas. Rugi sing ditampa bisa nyebabake konten pariwara, topik utawa kiriman sing digawe ing blog iki. Konten, papan pariwara utawa postingan kasebut bakal dingerteni kanthi jelas minangka konten sing mbayar utawa disponsori.
  • Pamilik blog iki dikompensasi kanggo menehi pendapat babagan produk, layanan, situs web lan macem-macem topik liyane. Sanajan pamilik blog iki nampa ganti rugi kanggo kiriman utawa pariwara, kita mesthi menehi pendapat, temuan, kapercayan, utawa pengalaman sing jujur ​​babagan topik utawa produk kasebut. Tampilan lan pendapat sing ditulis ing blog iki sejatine saka para blogger. Sembarang pratelan produk, statistik, penawaran utawa perwakilan liyane babagan produk utawa layanan kudu diverifikasi karo pabrikan, panyedhiya utawa pihak sing dimaksud.
  • Blog iki pancen ngemot konten sing bisa uga ana konflik kepentingan. Konten iki bakal mesthi diidentifikasi.