Panelusuran Bayaran: 10 Langkah kanggo Menang Konversi Pay Per Click

10 Langkah Kanggo Sukses Kanthi Panelusuran Bayaran

Klien nerbitake pariwara kanthi mbayar promosi kuotasi cepet ing iklan… telpon dialihake menyang pusat panggilan sing ora kasedhiya kuotasi. Wadhuh Klien liyane asring muter tembung kunci amarga ora entuk konversi. Wadhuh… formulir tuku ngirim menyang kaca sing ora ditemokake. Nanging klien liyane nggabungake CAPTCHA ing formulir generasi utama… sing ora bisa digunakake. Wadhuh

Iki kabeh conto sing biaya perusahaan ewu dolar ing anggaran telusuran mbayar. Ora mung ngasilake asil sing ilang, uga prospek frustasi sing bakal ora bakal bali maneh.

Yen adol utawa timbal situs web ora kawujud, perusahaan bakal asring nuduhake arah kasebut marketing online inisiatif minangka wong jahat. Kampanye online sampeyan bisa nggayuh target ... nanging isih gagal amarga eksekusi sing kurang apik ing mburi.

Ing ngisor iki ana 10 langkah kanggo Menang Konversi kanthi Panelusuran Bayaran

  1. Priksa manawa sampeyan duwe Analytics solusi ing papan (lan gunakake).
  2. Aktifake pelacakan tujuan (uga dikenal minangka pelacakan e-commerce). Yen sampeyan mung nelusuri target, wenehi nilai kanggo saben target sing dilacak.
  3. Aktifake corong konversi target kanggo saben wong sing diukur. Ngawasi kinerja miturut sumber, kampanye, iklan, tembung kunci, lan dimensi liyane.
  4. Ing AdWords, Pusat Iklan, utawa Akun liyane, priksa manawa pelacakan konversi aktif lan bisa digunakake kanthi bener.
  5. Rutin nganalisa kinerja metrik, ora mung ing akun sampeyan
  6. Ukur KPI tambahan, kalebu tingkat bouncing, kaca rata-rata saben kunjungan, lan rata-rata wektu ing situs kanggo saben elemen kampanye. Konten sing ora apik ing situs utawa kaca kebangkrutan bisa nyebabake kampanye.
  7. Priksa metu proses checkout pribadi utawa duwe wong liya tumindak minangka Shopper Rahasia kanggo nemokake kesulitan.
  8. Nyoba kemampuan sampeyan kanggo tumindak lengkap sing dipengini (sampeyan bisa sukses ngrampungake pesen online utawa njaluk katalog / brosur, lsp). Iki nggawe pangertèn ora mung saka apa makarya sudut pandang, nanging mbantu sampeyan ngenali masalah pengalaman / panggunaan potensial sing bisa didandani utawa ditingkatake.
  9. Yen tarif cedhak sampeyan gumantung karo prospek sing bisa diterusake a program ngrawat, kayata email utawa telpon, analisa iki uga. Maneh, dudu pirang-pirang petunjuk sing sampeyan hasilake nanging apa sing sampeyan lakoni.
  10. Sampeyan bisa nggawe kesimpulan sing salah babagan apike sampeyan nindakake kampanye yen mung ngevaluasi data, nggawe nyoba situs sampeyan rutinitas.

Rega sukses yaiku waspada sing tetep. Priksa manawa kabeh bisa sukses! Situs web sampeyan minangka bagean saka bisnis sampeyan, ora pisah. Yen generasi timbal penting, aja mandheg nglacak volume petunjuk, nanging ngawasi asil. Ing sawetara kasus, yen perlu / dibutuhake dandan, eksekusi online bisa uga dadi masalah. Aja nggawe asumsi.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Iki minangka tip sing dakgunakake kanggo bisnis lokalku sing diarani perpisahan dina. kita ngirit dhuwit akeh nanging jadwal iklan supaya katon mung sajrone jam kerja. Aku kira ana laporan (ing tab dimensi yen aku ngelingi kanthi bener) sing ngidini sampeyan nganalisa BPK lan biaya saben konversi miturut jam dina supaya sampeyan mung bisa ngiklanake sajrone jam sibuk. Kita bener-bener miwiti proses nambah tawaran sajrone jam-jam sibuk kasebut kanggo nyurung pesaing kita sajrone wektu kasebut lan pungkasane nyuda biaya sakabèhé kanthi nindakake iki uga amarga luwih ditargetake. Aku pancene duwe kancaku simon ngatur akun adwords kita, yen sampeyan pengin ngomong karo dheweke mung ngirim email ing simon.b@resultsdriven.org utawa 302-401-4478. Marang kanca-kanca karo Dean Jackson.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.