Optimisasi Panelusuran sing Dibayar: Conto Plancongan lan Pariwisata

infographic pariwisata lelungan optimalisasi telusuran mbayar

Yen sampeyan njaluk pitulungan utawa keahlian telusuran sing mbayar, sumber sing apik kasedhiya Pahlawan PPC, publikasi sing apik ing endi Cari Marketing nuduhake keahliane. Cari anyar mentas ngluncurake infographic sing hebat iki, ing Sepuluh Tips PPC Paling Dhuwur Kanggo Marketer Plancongan lan Pariwisata. Nalika kasus panggunaan yaiku lelungan lan pariwisata, tips iki cocog kanggo marketing apa wae sing pengin nggabungake metodologi optimalisasi telusuran sing dibayar kanggo strategi PPC (Pay Per Click).

Kanthi 65% wisatawan plancongan lan 69% wisatawan bisnis sing ujar manawa padha menyang web kanggo mutusake kepiye utawa ing endi wae pengin lelungan, Cari Marketing mikir manawa infographic sing apik kanthi tips sing bisa ditrapake bakal dadi sumber lan pandhuan sing apik kanggo kabeh plancongan lan pariwisata para pemasar.

Mangkene tips Optimisasi Panelusuran Bayaran ndhuwur sing diwenehake

  1. Beda Dhewe - Lakukan riset babagan kampanye PPC pesaing lan bedakake kampanye iklan sampeyan.
  2. Kampanye sing beda-beda - Apa tujuan sing bisa digoleki para pamirsa? Nyedhiyakake pirang-pirang kampanye kanggo nyoba lan macem-macem tawaran sampeyan.
  3. Target Geo - Nemtokake lokasi menyang wilayah sing ditrapake, yen ora, sampeyan mbuwang anggaran marketing search mbayar.
  4. Target dening Dina lan Jam - Priksa manawa penawaran sampeyan katon nalika prospek katon bisa nambah tarif klik-kanggo-konversi sing dramatis.
  5. Optimalake kanggo ROI - Entuk lalu lintas sing apik bisa uga apik nanging ora mbayar tagihan. Analisis lan fokus ing kampanye sing nyurung penghasilan, ora mung lalu lintas.
  6. Strategi Penawaran - Gawe strategi penawaran adhedhasar target kampanye. Kesadharan, nuduhake, lalu lintas lan konversi iku penting, nanging mbuwang luwih akeh konversi luwih migunani tinimbang tuku lalu lintas kanthi tawaran sing dhuwur banget.
  7. Ngoptimalake Kampanye Tampilan - Ngawasi penempatan iklan lan ngoptimalake viewport tinimbang nggunakake ukuran siji sing cocog karo kabeh strategi.
  8. remarketing - Saben strategi PPC kudu duwe strategi pemasaran ulang! Target pengunjung sing wis ana ing situs sampeyan lan kiwa pancen bakal nambah tarif konversi.
  9. Gunakake Bing - 69% wisatawan bisnis mbukak web kanggo ngatur lelungan lan 71% lalu lintas ing Bing khusus kanggo Bing (dudu ing Google).
  10. Ngoptimalake Kaca Landing - Kaca pendaratan sing apik ora mung nambah konversi, nanging uga ngasilake skor kualitas apik sing bisa nambah panggonan iklan sampeyan. Ngoptimalake kaca kebangkrutan!

Optimisasi Panelusuran sing Dibayar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.