Media sing Dibayar, Diduweni lan Entuk: Definisi, Pamirsa lan Fitur

mbayar media sing diduweni

Promosi konten gumantung karo 3 saluran utama - media berbayar, media sing dimiliki lan media sing entuk.

Sanajan jinis media iki ora anyar, iku pinunjul lan pendekatan kanggo media sing diduweni lan entuk sing wis ganti, nantang media sing mbayar tradisional. Pamela Bustard, Gurita Media

Definisi Media sing Dibayar, Diduweni lan Entuk

Miturut The Media Octopus, definisi kasebut yaiku:

  • Media sing Dibayar - Apa wae sing dibayar supaya bisa ngasilake lalu lintas menyang properti media sing diduweni; sampeyan mbayar kanggo nambah cahya liwat saluran kasebut.
  • Media Sing Duwe - Saluran utawa platform komunikasi apa wae sing ana ing merek sampeyan nggawe lan duwe kontrol.
  • Media sing Diduweni - Nalika wong ngomong babagan lan nuduhake merek lan produk sampeyan, minangka respons saka konten sing wis dituduhake utawa liwat sebutan sukarela. Publisitas gratis sing digawe para penggemar.

Aku bakal nambah manawa asring tumpang tindih ing antarane strategi. Kita asring miwiti kampanye media kanthi entuk distribusi akeh liwat sumber daya sing dibayar. Ing media mbayar sumber ngenalake konten, nanging liyane media duweke sumber njupuk lan entuk akeh maneh sebutan liwat saluran sosial.

Media-Marketing-Dibayar-Miliki-lan-Entuk-Media

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.