Kabeh Wong Sengit karo Pariwara… Apa Iklan sing Dibayar isih Bisa Digunakake?

efektifitas ppd 2015

Wis ana pirang-pirang obrolan online babagan kematian pariwara. Twitter durung sukses karo paket pariwara. Facebook sukses, nanging konsumen saya bosen karo iklan sing disebar ing endi wae. Panelusuran mbayar terus ngasilake pendapatan sing luar biasa ... nanging telusuran mudhun amarga cara liyane kanggo nggoleki lan golek informasi kanthi online saya misuwur.

Mesthi wae, yen sampeyan takon karo konsumen (lan TechnologyAdvice lan Unbounce nate), sampeyan bakal nganggep yen ora ana gunane:

  • 38% responden ujar manawa aja nggatekake kanggo pariwara online.
  • 79% responden ujar manawa meh aja ngeklik pariwara online.
  • 71% responden ujar iklan khusus lan adhedhasar prilaku ngganggu utawa ngganggu.
  • 90% responden ujar manawa ora nate entuk komitmen tuku sawise ngeklik iklan.

Mesthi wae, pamahaman masarakat nalika ditakoni bisa beda banget karo asil sing sampeyan hasil. Yen sampeyan nganggep iklan wis entek utawa pengin ora ana, ngenteni nganti sampeyan miwiti nggepuk tembok iklan lan konten sing disponsori ing endi wae. Luwih becik aku duwe pariwara sing jelas lan relevan tinimbang pariwara licik!

Media mbayar kanthi online duwe reputasi campuran. Akeh bisnis nganggep komponen utama strategi pemasarane, nanging ana uga akeh pangritik. Yen sampeyan nggoleki web, sampeyan bakal nemokake atusan artikel sing nyedhiyakake praktik paling apik kanggo entuk klik lan konversi, lan atusan liyane sing mbatalake babagan pemasaran interruptive.

Apa pariwara online bisa digunakake?

Intine yaiku efektifitas kampanye sampeyan bisa ditambah karo sawetara saran ing infographic iki. Nanging, ing ngisor iki prekara ROI. Sanajan kanthi tarif klik-tayang lan tingkat konversi sing sithik banget, apa strategi kasebut isih bisa nguntungake? Ora mesthi sampeyan pengin strategi omnichannel lan inbound kanggo nambah volume timbal lan nyuda biaya per klik; nanging, iklan mung bisa dadi efektif banget. Ana sing ngeklik, bener?

Download laporan lengkap saka TechnologyAdvice lan Unbounce, Sinau: Apa Media Terbayar Online Isih Efektif ing taun 2015? kanggo sinau ing endi media online duwe ruang dandan lan cara ngoptimalake iklan digital kanggo keterlibatan lan konversi.

Efektivitas Panelusuran Mbayar 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.