Content Marketing

Nglampahi $ 299 lan Kirim Situs menyang Yahoo?

Sampeyan bisa uga kudu ati-ati nalika nggunakake alat SEO online standar lan maca sawetara forum babagan cara nambah pangkat, panguwasa lan backlink situs ... sawetara informasi iki wis kuna.

Dadi, aku maca ing sawetara situs sing ngirim situs sampeyan menyang direktori Yahoo! Minangka ide sing apik. Regane $ 299, situs sampeyan bakal diindeks ing Yahoo! direktori bisnis, dipromosikake ing kaca direktori Yahoo sedina, lan bisa uga entuk perhatian saka situs liyane sing ndeleng Yahoo! minangka panguwasa.

Yahoo! Asil Kiriman

Yen sampeyan nganggep yen bar ijo sing mundhak alon minangka wakil saka lalu lintas sing dak tampa kanggo tuku ... sampeyan salah. Iku lalu lintas sadurunge Aku ndhaptar situs kasebut karo Yahoo! Wis nyelehake Yahoo! lalu lintas telusuran wiwit saiki.

Mbok manawa wong pancen ora weruh Yahoo! minangka panguwasa maneh (sawetara sindiran ing kana ... aku sejatine ngarep-arep sethithik lalu lintas). Sedih, lalu lintas organik saka mesin telusuran Yahoo ana ing kemunduran ajeg… Nanging matur nuwun sanget (persil sindiran ing kene), 17 pengunjung teka ing situsku saka direktori Yahoo sajrone 60 dina kepungkur. Yen tetep, udakara 100 pengunjung anyar sing bakal teka ing blogku ing taun ngarep - kanthi biaya udakara $ 3 saben.

Ouch.

Sabanjure? Paling apik ing Web… Sanalika aku bisa mbayar ($ 99 bola-bali) lan Bisnis.com kanggo $ 299 saben taun liyane.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

5 Komentar

  1. Hey Doug thanks kanggo pointing sing metu kanggo kula aku iki mikir kanggo nindakake bab sing padha. Aku guess aku ora bakal nimbang sing kanggo aku utawa klien SEO sandi.

    Aku kepengin weruh yen masalah kasebut yaiku Yahoo minangka direktori sing dibayar lan ora gratis? Ora ana sing seneng ndeleng wong tuku dalan menyang ndhuwur. Kaping pirang-pirang wong nggoleki mung kanggo njaluk backlinks MORE nanging malah luwih penting njupuk menyang akun tetanggan sing teka saka lan direktori mbayar biasane ora sing paling apik. Siji-sijine perkara liyane sing bisa dakpikirake yaiku nalika sampeyan nambahake dhaptar Yahoo sampeyan fokusake tembung kunci ing babagan sing luwih kompetitif tinimbang dhaptar sing kepungkur. Sing bakal nggawe sampeyan pemain ing game tembung gedhe nanging luwih mudhun ing tangga.

  2. Doug -

    Aku biasane ora setuju karo sampeyan, nanging ing kasus iki aku kudu. Nganti VERY bubar Google, ana pedoman webmaster bener disaranake sing njaluk listing ing Yahoo! direktori web. Alesan kanggo mbusak iku dudu amarga ora ana regane, nanging dheweke ora weruh kabutuhan kanggo menehi saran.

    Yen sampeyan lagi fokus ing lalu lintas saka listing, sampeyan ora kejawab. Kaya karo link ANY, ing situs ANY, ora mesthi sampeyan pengin lalu lintas saka link ITU, nanging sampeyan pengin ngunggahake peringkat organik kanggo tembung kunci tartamtu.

    Yen wewenang saka tautan kasebut penting - kenapa sampeyan ora mbayar $99 utawa $299? Yen tujuan sampeyan nambah jumlah tautan mlebu menyang situs sampeyan - kenapa sampeyan ora nganggep iki minangka pilihan? Yen ana wong sing arep ngeblog babagan menehi kertu kopi Starbucks yen ana wong sing ndeleng demo, banjur ngubungake sing nawakake bali menyang situs utama… apa ora luwih larang tinimbang Yahoo! direktori?

    1. Hi Jim!

      Aku ngarep-arep njaluk sawetara tanggapan saka sawetara profesional ing industri. Sampeyan bener - iku kabeh masalah bali saka investasi. Yen pangguna 17 kasebut ngasilake bathi $ 600, ora ana gunane. Nanging aku ora mung ngomong babagan kunjungan ing kene, aku ngomong babagan SEO pro sing ngandhani wong-wong supaya ndhaptar layanan kasebut kanggo mbangun wewenang.

      Aku ngerti yen aku mung siji situs, nanging mung sawetara pengunjung, lalu lintas mudhun, ora nambah pagerank, ora ana tandha Google kanggo backlink anyar sing ditemokake… Aku salah ngendi?

      Doug

      PS: Starbucks… sampeyan lucu!

  3. Aku mung nggunakake Google minangka mesin telusur kuoso kanggo mriksa peringkat situsku.

    Yahoo lan MSN ora tetep ing peringkat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web