Nglampahi $ 299 lan Kirim Situs menyang Yahoo?

Sampeyan bisa uga kudu ati-ati nalika nggunakake alat SEO online standar lan maca sawetara forum babagan cara nambah pangkat, panguwasa lan backlink situs ... sawetara informasi iki wis kuna.

Dadi, aku maca ing sawetara situs sing ngirim situs sampeyan menyang direktori Yahoo! Minangka ide sing apik. Regane $ 299, situs sampeyan bakal diindeks ing Yahoo! direktori bisnis, dipromosikake ing kaca direktori Yahoo sedina, lan bisa uga entuk perhatian saka situs liyane sing ndeleng Yahoo! minangka panguwasa.

Yahoo! Asil Kiriman

Yen sampeyan nganggep yen bar ijo sing mundhak alon minangka wakil saka lalu lintas sing dak tampa kanggo tuku ... sampeyan salah. Iku lalu lintas sadurunge Aku ndhaptar situs kasebut karo Yahoo! Wis nyelehake Yahoo! lalu lintas telusuran wiwit saiki.

Mbok manawa wong pancen ora weruh Yahoo! minangka panguwasa maneh (sawetara sindiran ing kana ... aku sejatine ngarep-arep sethithik lalu lintas). Sedih, lalu lintas organik saka mesin telusuran Yahoo ana ing kemunduran ajeg… Nanging matur nuwun sanget (persil sindiran ing kene), 17 pengunjung teka ing situsku saka direktori Yahoo sajrone 60 dina kepungkur. Yen tetep, udakara 100 pengunjung anyar sing bakal teka ing blogku ing taun ngarep - kanthi biaya udakara $ 3 saben.

Ouch.

Sabanjure? Paling apik ing Web… Sanalika aku bisa mbayar ($ 99 bola-bali) lan Bisnis.com kanggo $ 299 saben taun liyane.

5 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, matur nuwun amarga wis nuduhake aku, aku mikir uga nindakake perkara sing padha. Aku kira ora bakal nganggep iki kanggo aku utawa klien SEO.

    Aku kepengin weruh apa masalahe yaiku Yahoo minangka direktori mbayar lan dudu sing gratis? Ora ana sing seneng ndeleng wong tuku dalan menyang ndhuwur. Kaping pirang-pirang wong kepengin mung golek backlink LEBIH, nanging luwih penting kudu nggatekake lingkungan sing asale lan direktori sing mbayar biasane dudu sing paling apik. Siji-sijine perkara liyane sing bisa dakpikirake yaiku nalika sampeyan nambahake dhaptar Yahoo sampeyan fokusake tembung kunci ing alam sing luwih kompetitif tinimbang dhaptar sing kepungkur. Iki bakal nggawe sampeyan dadi pemain game sing gedhe nanging sampeyan bakal luwih adoh.

  2. 2
  3. 3

    Doug -

    Aku biasane ora setuju karo sampeyan, nanging ing kasus iki aku kudu. Nganti saiki, pancen Google, ing pedoman webmaster pancen menehi saran supaya sampeyan entuk dhaptar ing Yahoo! direktori web. Alasane kanggo nyopot kasebut dudu amarga ora ana regane, nanging dheweke ora ngerti prelu menehi saran kasebut.

    Yen sampeyan fokus ing lalu lintas saka dhaptar, sampeyan bakal ilang. Kaya ta link APA, ing situs APA, ora prelu sampeyan pengin lalu lintas saka ta IKI, nanging luwih becik sampeyan nambah rangking organik kanggo tembung kunci tartamtu.

    Yen panguwasa saka tautan kasebut migunani - napa sampeyan ora mbayar $ 99 utawa $ 299? Yen target sampeyan nambah link inbound menyang situs sampeyan - napa sampeyan paling ora bakal nganggep iki minangka pilihan? Yen ana sing pengin blog babagan menehi kertu kopi Starbucks yen ana sing ndeleng demo, banjur link sing nawakake bali menyang situs utama ... apa iki luwih larang tinimbang Yahoo! direktori?

    • 4

      Hai Jim!

      Aku ngarep-arep njaluk sawetara tanggepan saka sawetara pro ing industri. Sampeyan bener - kabeh prakara ngasilake investasi. Yen 17 pangguna kasebut ngasilake penghasilan $ 600, mula ora ana gandhengane. Nanging aku ora mung ngomong babagan kunjungan ing kene, nanging ngomong babagan pro SEO sing ngandhani supaya wong liya ndhaptar karo layanan kasebut kanggo mbangun otoritas.

      Aku rumangsa mung siji situs, nanging mung sawetara pengunjung, penurunan lalu lintas, ora ana kenaikan pagerank, ora ana tandha Google kanggo backlink anyar sing ditemokake… kabeh nggawe aku yakin ora ana alesan kanggo nindakake iki maneh. Aku salah menyang endi?

      Doug

      PS: Starbucks… sampeyan lucu!

  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.