Rahasia SEM: Asil Google Ditipu

Depositphotos 69890933 m 2015

Kancaku nuduhake sawetara asil bathi suwene 2 taun kepungkur karo Text Link Ads, layanan sing bisa tuku lan adol link. Penerbit adol link mung kanggo golek dhuwit - lan cukup akeh kesempatan kanggo blog sing mantep kanthi pandhuan lan peringkat sing apik.

Kanggo Pengiklan, kesempatan kasebut yaiku gunakake backlinks kanggo ningkatake pangkat organik ing mesin telusuran. Algoritma pagerank Google umume ditimbang kanggo backlinks, kala-kala katon rangking luwih apik tanpa preduli kualitas konten ing situs sampeyan. Teori kasebut yaiku manawa penerbit online sing sah kanthi relevansi gedhe narik kawigaten tautan ... lan pangkat telusuran organik mundhak.

Akeh pengiklan sing lara lan bosen ngenteni lan mung mbayar supaya entuk pangkat sing luwih apik. Nyopir akeh konten sing apik yaiku tugas sing mbebayani nganti pirang-pirang wulan… tuku backlink bisa entuk asil sing cepet lan dramatis.

Nerbitake tautan sing dibayar tanpa nuduhake rel = "nofollow" ing tag jangkar sampeyan minangka pelanggaran Katemtuan Layanan Google. Google ngukum lan situs de-indeks sing ditemtokake duwe link sing dibayar. Kanggo publikasi online sing sah, penghasilan bisa ngungkuli penghasilan sing bisa diwenehake Google Adsense.

Pendapatane ing taun 2008 udakara $ 7,000… dibandhingake udakara $ 1,000 ing Google Adsense. Ora ala.

Miturut pendapatku sing murah, saben perusahaan pemasaran mesin telusuran sing serius saiki duwe program backlinking ing kanthong mburi kanggo mbantu ngasilake asil. SEO topi putih wis ora bisa digunakake amarga Google saiki wis kebanjiran karo program backlink mbayar sing mbukak situs sing sugih dadi asil telusuran sing paling dhuwur.

Miturut pendapat saya, Google umume licik.

Nyemak dhaptar situs tujuan ing tautan sing dibayar cukup menarik. Iki dudu spam utama lan ngasilake dhuwit saiki, iku sah jujur bisnis Apa tanggung jawab langsung tuku link kasebut utawa ora langsung dituku dening perusahaan pemasaran mesin telusuran ... Aku ora ngerti. Nanging dheweke mbayar, lan asil Google dimanipulasi amarga saka iku.

Google wis ngonfirmasi pangowahan rutin ing algoritma. Awal taun iki, Google malah negesake manawa merek kasebut luwih bobot. Apa iki kanggo nambah relevansi asil? Utawa nyoba kanggo mbela awake dhewe saka serangan program penghubung mbayar sing muncul ing saindenging web?

Pikiran pungkasan babagan iki… Aku ora yakin manawa sampeyan entuk nampa dhuwit kanggo tautan sing dibayar. Sanajan bisa nggawe sampeyan diindeks yen sampeyan kejiret (sing ora asring kedadeyan), nglumpukake akeh link menyang situs kanthi peringkat sing kurang, lan bisa uga, ora ana gandhengane sing bisa ngrusak pangkat situs sampeyan dhewe. Ing conto kanca-kanca ing ndhuwur, dheweke ngakoni manawa pagerank dheweke wis tiba nanging dheweke durung bisa ngerti sebabe.

Apa dheweke bakal mandheg kanggo mbayar link? Dheweke isih ujar manawa dhuwit kasebut pancen apik banget kanggo ditolak saiki.

3 Komentar

  1. 1

    Aku nggawe situs saran lan tutorial WordPress, sing wis diindeks wiwit wulan Januari. Aku duwe 52 postingan bermutu, sawetara kalebu 2500+ tembung, kabeh konten asli, kabeh gegandhengan internal kanggo nyediakake struktur narasi sing solid, lan kabeh duwe tautan metu sing cukup (yaiku web, sawise kabeh).

    Meh kabeh artikel duwe konten sing bisa ditrapake, sing bisa ditindakake Maca Saiki.

    Sanajan kualitas apik tenan, udakara 2 kiriman kasebut dadi 100 kaca paling dhuwur ing Google.

    Sing ora bakal dakpentingake… kajaba 90% kaca ing 100 asil paling ndhuwur… sampah sing ora ana gandhengane. Nomer digit dobel yaiku blog spam.

    Saiki, minangka ilmuwan, aku dilatih kanggo ngamati.

    Pengamatanku yaiku Google ora duwe cara sing akurat kanggo ngukur kualitas utawa migunani tumrap pamaca.

    Kaya sing dakkandhakake, aku ora preduli yen aku kurang. Daging sapi yaiku nggawe blog spam.

    Apa rigged?

    Aku ora ngerti.

    Aku ngerti manawa ing pasar "panas", yen Google ora ngerteni iki, penerbit cilik sing dhuwur
    informasi kualitas ora bakal ditemokake nggunakake telusuran organik. Apa iki bisa digunakake
    Google minangka pitakonan mbukak. Mesthi wae ora bakal bisa dilayani kanthi becik.

    • 2

      Kowe crita sing dakdeleng saben dinane, Dave. Penerbit gedhe kanthi konten sing berkualitas ora diindeks. Wedi, kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, yaiku kabeh sistem dimanipulasi liwat strategi ngubungake mbayar. Google butuh rencana liyane babagan iki - kalebu menehi bobot luwih akeh ing relevansi kaca tinimbang popularitas.

      • 3

        Yen terus, iki bakal nutup jendhela wirausaha: gorengan cilik ora bakal bisa ngatasi alangan mlebu kanthi kerja keras lan produk bermutu. Banjur kita bali ing ngendi kita wiwit.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.