Pagelines: Seret lan Selehake Teater WordPress

Logo HalamanLine

Ironis, aku lagi wae ngomong karo agensi esuk babagan kerumitan ing WordPress. Kanggo wong kaya kita sing pangembang PHP, wis nindakake pirang-pirang tema lan plugin lan ngerti API WordPress, iku ora apik. Nanging, sayangé ora entuk sawetara perusahaan lan individu. Intine - kudu nelpon pangembang saben pengin ngowahi tata letak utawa tema sampeyan bisa larang banget!

PageLine wis ganti karo produke, PlatformPro. Desain ngarep ing platform adhedhasar konsep anyar sing diarani bagean. Cekakipun, bagean padha karo widget WordPress (konten sidebar drag-and-drop) mung luwih apik kanggo nggawe desain apik lan digunakake karo template. Mangkene sawetara sebab kenapa bagean apik tenan:

  1. Bagian Plug-and-Play minangka desain web sing wis dirancang sadurunge, sing bisa dadi kompleks (kayata slider fitur, pandhu arah, carousel, lsp.). Kabeh kode tetep dikandung lan dikelola dening API bagean; dadi kabeh sing sampeyan tingali yaiku seret lan selehake antarmuka lan pilihan sing gampang.
  2. Bagean Kontrol bisa dipateni utawa dipateni kanthi kaca-kaca lan nambahake jinis lan opsi postingan dhewe. Iki tegese kontrol total kanggo saben kaca ing situs sampeyan.
  3. Bagean Kinerja ngemot kode (kayata, Javascript), mung ing kaca sing digunakake lan miturut praktik paling apik. Iki nambah kinerja.
  4. Pangembangan Bisa digawe lan dimodifikasi dening para desainer ing tema bocah Dasar. Iki tegese para desainer bisa nambah utawa ngowahi bagean drag & drop ing sawetara detik.
  5. Bagean Sederhana nambah markup html standar lan kait khusus (kanggo fungsi fungsional). Iki nyuda akeh kode nalika menehi fungsi liyane ing wektu sing padha.

tata letak pagelines

Fitur Liyane sing Sampeyan Senengi

  • Pembuat Tata Letak - Ing sisih ndhuwur bagean drag & drop anyar, Platform uga duwe panyusun tata letak sing bisa diseret kanggo ngatur dimensi situs sampeyan. Sampeyan bisa milih jembar situs anyar, utawa ngatur saben 5 tata letak sidebar sing beda; banjur pilih tata letak miturut kaca.
  • bbPress lan BuddyPress - Platform uga ndhukung integrasi karo BuddyPress lan duwe tema forum bbPress sing cocog (edisi pangembang). Integrasi kasebut rapi lan menehi pangguna Platform kanthi profesional lan dinamis.
  • Mode Jembar Lengkap lan Tetep - PageLine uga nyathet macem-macem mode desain. Ana rong cara kanggo nggawe situs kanthi Platform. Mode jembar kebak ngidini sampeyan duwe elemen konten jembar kebak (kayata gambar latar mburi), lan mode jembaré tetep menehi konten jembaré tetep lan unsur latar mburi.
  • Tema Bocah Dasar - Tema anak Dasar dibangun kanggo mbantu sampeyan ngatur Platform kanthi gampang lan kanthi praktik paling apik kanggo nggawe situs web. Gunakake kanggo mbuwang sawetara desain CSS khusus, utawa gunakake 'pancing' kanggo nambah kode kaya HTML utawa PHP menyang panggonan ing saindenging tema. Dheweke uga wis nggawe cara sing gampang kanggo nambah bagean dhewe!
  • Reregan - Biaya lisensi pro tunggal regane $ 95. Lisensi pangembang multi pangguna bakal didol $ 175, sing uga kalebu kompatibilitas karo forum bbPress, grafis lan tautan sing dicopot.

9 Komentar

  1. 1

    Platform minangka alat sing apik kanggo ngembangake WordPress! Wong-wong iki nindakake tugas pembunuh kanthi gampang nggunakake piranti lunak lan kalebu luwih akeh fitur tinimbang sampeyan ora bisa menehi gandhengane 🙂

    Tindakake gaweyan sing apik. Ora sabar ngenteni apa sabanjure!

  2. 2

    Review apik Doug! Aku mlayu ing PaltformPro minggu kepungkur nalika maca nettuts + blog lan kepengin weruh manawa tema kasebut pancen apik banget. Katon apik banget, nanging aku seneng banget bisa ndeleng apa sing bisa ditindakake. Gampang ngganti cara ngrancang situs lan kayane bisa ngirit wektu akeh.

    Thanks kanggo swara kapercayan iki!

  3. 3

    artikel apik Doug, Aku mung tuku iki kanggo situs buddypress sing daklakoni. Saiki aku duwe desain pria ing luar negeri. Aku ngarep-arep rampung

  4. 4

    artikel apik Doug, Aku mung tuku iki kanggo situs buddypress sing daklakoni. Saiki aku duwe desain pria ing luar negeri. Aku ngarep-arep rampung

  5. 5

    hai, aku duwe pitakon: apa bisa menehi menu ekstra nganggo baris kaca, menu ndhuwur lan kiwa uga menehi kabijakan privasi lan tautan penafian ing sikil? amarga nindakake iki nganggo wordpress iku angel banget.

    • 6

      Hai Perla - maksud sampeyan karo Pagelines utawa mung tema WordPress sing khas? Kanthi tema WordPress, gampang banget kanggo nambah menu lan pratelan sikil liyane, nanging sampeyan kudu golek wong sing bisa ngowahi tema lan ngerti babagan WordPress. Ana pirang-pirang wong sing nindakake, sanadyan. Aku bakal nggoleki 'desainer wordpress' ing wilayah sampeyan ing Google lan ndeleng apa sing sampeyan temokake!

      • 7

        hai, aku duwe pitakon: apa bisa menehi menu ekstra nganggo kaca
        baris, menu ndhuwur lan kiwa lan uga menehi kabijakan privasi ing disclaimer
        link ing sikil? amarga nindakake iki nganggo wordpress iku angel banget
        . maksudku karo pagelines

      • 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.