Pagelines 2.0 Nggawe maneh Teater WordPress lan E-niaga

pagelines2

WordPress terus nindakake tugas sing hebat ... ora mung nganyari platform nanging uga cara kanggo mbukak integrasi pihak katelu. Plugin lan Tema ing platform ana ing endi wae, lan terjangkau banget. Bisnis anyar uga wis berkembang ing saindenging platform, PageLines dadi salah sawijine! Perusahaan kasebut bangga banget ngumumake peluncuran Pagelines 2.0, kerangka tema sing ngowahi WordPress.

Pagelines 2.0 pamer fitur ing ngisor iki:

  • Seret & Selehake Rampung - Pungkasane! Platform seret lan selehake sing ngidini sampeyan nggawe situs web kanthi cara profesional. Kerangka kerja paling dhisik kanthi "bagean" desain web profesional sing bisa diseret.
  • Desain responsif - Kerangka kerja PageLines bakal menehi respons kanthi dinamis kanggo resolusi browser utawa piranti sampeyan.
  • Kontrol Tata Letak - Cukup seret & selehake kanggo nyetel dimensi tata letak konten sampeyan. Banjur pilih saben 5 opsi tata letak saben kaca.
  • Kloning Bagian - Bagean duplikat supaya sampeyan bisa nggunakake kaping pirang-pirang ing kaca sing padha. Saben bagean entuk pilihan dhewe lan dikontrol kanthi mandiri.
  • typography - Pilih saka luwih saka 50 font sing aman ing web lan Google. Owahi tampilan tipografi situs web sampeyan kanthi lengkap dadi detik.
  • Penanganan Kaca Khusus - Saiki sampeyan duwe kontrol akeh jinis kaca. Ing 2.0, dheweke ngenalake Kaca Khusus kanggo mbantu sampeyan ngontrol kaca kaya kategori, lan arsip.
  • Kontrol Warna - Gunakake kontrol warna kanggo ngganti palet situs sampeyan dadi detik. Sampeyan uga bisa ngganti mode tata letak lan nambah gambar latar mburi.

Pagelines 2.0 uga ndhukung tambahan kanggo nggabungake platform e-commerce dhewe. Iki minangka paket ecommerce terpadu nomer loro sing dakdeleng (WooCommerce yaiku liyane).

Paling apik kabeh, PageLines uga duwe tim dhukungan pelanggan, forum pangguna lan garansi dhuwit bali 30 Dina. Kita minangka penggemar (lan afiliasi) Pagelines, amarga wis nulis babagan sing luar biasa seret & selehake WordPress platform sadurunge.437

2 Komentar

  1. 1

    Platform WordPress paling maju saiki, aku menehi saran PageLines kanggo kabeh klien. 2.0 uga nggawe situs web sing apik nganggo WordPress dadi luwih nyenengake! Seneng produk lan dhukungan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.