10 Alat Ngoptimalake App Store Top Kanggo Ngapikake Peringkat Aplikasi ing Platform Aplikasi Populer

Kanthi luwih saka 2.87 mayuta-yuta aplikasi sing kasedhiya ing Android Play Store lan luwih saka 1.96 yuta aplikasi sing kasedhiya ing iOS App Store, kita ora bakal exaggerating yen ujar manawa pasar aplikasi saya rame. Secara logis, aplikasi sampeyan ora saingan karo aplikasi liyane saka pesaing ing ceruk sing padha nanging karo aplikasi saka segmen pasar lan ceruk. Yen sampeyan mikir, sampeyan butuh rong elemen supaya pangguna bisa njaga aplikasi - yaiku

Command Scratchpad: Plugin Chrome Iki Nyedhiyakake Cara Paling Cepet kanggo Akses lan Nganyari Salesforce Saka Aplikasi Web Apa wae

Eksekutif akun ing meh kabeh organisasi sales kebanjiran kakehan alat sales sing didesentralisasi saka CRM. Iki meksa supaya salesman dadi alur kerja sing mbuwang wektu lan mbebayani kanggo navigasi bolak-balik ing antarane alat, ngatur puluhan tab browser, ngeklik monoton, lan nyalin lan nyisipake sing angel banget, nalika nyoba nganyari Salesforce. Asile, ana nyuda efisiensi, produktivitas saben dina, lan pungkasane, wektu kanggo salesman nindakake pakaryan yaiku adol. Prentah Scratchpad

Apa Nofollow, Dofollow, UGC, Utawa Tautan sing Disponsori? Napa Link Balik Penting kanggo Peringkat Panelusuran?

Saben dina kothak mlebu kebanjiran karo perusahaan SEO spamming sing ngemis supaya menehi link ing kontenku. Iki minangka panjalukan tanpa wates lan nesu tenan. Mangkene carane biasane email ... Dear Martech Zone, Aku ngerti yen sampeyan nulis artikel iki apik tenan ing [kata kunci]. Kita uga nulis artikel rinci babagan iki. Aku mikir bakal nambah tambahan artikel sampeyan. Tulung dakkandhani yen sampeyan

Apa Alamat IP Kula? Lan Cara Ngecualekake saka Google Analytics

Kadhangkala sampeyan butuh alamat IP sampeyan. Sawetara conto nggawe dhaptar putih sawetara setelan keamanan utawa nyaring lalu lintas ing Google Analytics. Elinga yen alamat IP sing dideleng server web dudu alamat IP jaringan internal, alamat IP saka jaringan sing sampeyan lakoni. Asile, ngganti jaringan nirkabel bakal ngasilake alamat IP anyar. Akeh panyedhiya layanan Internet ora milih bisnis statis utawa statis

Google Analytics UTM Kampanye URL

Gunakake alat iki kanggo nggawe URL Kampanye Google Analytics. Formulir validasi URL sampeyan, kalebu logika manawa wis duwe querystring ing njero, lan nambah kabeh variabel UTM sing cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, lan utm_term opsional lan utm_content. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Cara Ngumpulake lan Lacak Data Kampanye ing Google Analytics Mangkene video lengkap babagan perencanaan

CodePen: Dibangun, Nguji, Nuduhake lan Temokake HTML, CSS, lan JavaScript

Salah sawijining tantangan karo sistem manajemen konten yaiku nyoba lan ngasilake alat skrip. Sanajan iku dudu sarat kanggo umume penerbit, minangka publikasi teknologi, aku seneng nuduhake skrip sing bisa digunakake kanggo mbantu wong liya. Aku wis nuduhake cara nggunakake JavaScript kanggo mriksa kekuwatan tembung sandhi, cara mriksa sintaks alamat email karo Regular Expressions (Regex), lan paling anyar nambahake kalkulator iki kanggo prédhiksi pengaruh penjualan tinjauan online. Muga-muga

Kalkulator: Ramalan Kepiye Tinjauan Online Sampeyan Bakal Ngaruhi Penjualan

Kalkulator iki nyedhiyakake kenaikan utawa penurunan sales sing diprediksi adhedhasar jumlah tinjauan positif, ulasan negatif, lan ulasan sing wis dirampungake saka perusahaan online. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Kanggo informasi babagan cara nggawe formula, waca ing ngisor iki: Formula kanggo Prediksi Tambah Sales saka Ulasan Online Trustpilot minangka platform review online B2B kanggo njupuk lan nuduhake ulasan umum

3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang