Google Reader saka Google Labs

Wacan: <1 menit Wis kasep banget lan aku kudu turu tenan. Nanging aku ora. Aku nyalahke ing Google. Aku mriksa sawetara tautan sing ngrujuk blogku ing Google Analytics lan nemokake: http://www.google.com/reader/view/ Aku mutusake ndeleng link apa, mula aku mbuwang menyang bilah alamatku. Aku seneng tenan! Google wis nggawe feedreader adhedhasar web cilik sing lunyu. Aku nulis kabeh lengganan ing kana menyang kabeh blog

Jack Welch Salah

Wacan: 2 menit Aku seneng banget bisa ndeleng artikel sing takon babagan cara sing penginjil Jack Welch. Aku percaya dheweke ora mikir, ora sopan, egois lan rakus. Dheweke mung sukses kanthi nggawe pelanggan lan karyawan nandhang sangsara. Dheweke bisa uga dadi pemenang, nanging mbebayani wong liya sing kalah. Aku ndalan mulih bengi iki lan mikir kapan aku kerja ing Landmark Komunikasi. Aku seneng banget ketemu Frank

Mupangatake Pemasaran Pemasaran Wis Ngembang, Ora Nyusut!

Wacan: 2 menit Nalika ngatur departemen pemasaran langsung, aku biasane ngandhani klien manawa rentang wektu sing kudu dijupuk perhatian prospek langsung ana gandhengane karo wektu sing dibutuhake kanggo mlaku saka kothak surat menyang tong sampah. Aku isih percaya yen bener. Aku ora ngerti yen aku yakin manawa perhatian manungsa waé wis saya suwe saya suwe, amarga para pemasar sing gagal terus omong. Aku percaya yen tuwuh

Sapa sing Mbayar Sampeyan?

Wacan: <1 menit Kadhangkala, kita lali yen pungkasane dibayar karo para pelanggan. Tom Peters nduwe postingan apik babagan GM saka wong njero GM, Mike Neiss: "Lah, aku rumangsa ora apik karo kanca lan kanca ing [GM]. Nanging aku ora karuan karo dheweke. Dheweke lali ngrancang, dheweke lali karo pelanggan, lali karo P&P, dheweke lali dadi perusahaan [mobil]. Pati kasebut jelas dadi pilihan. Ora minangka gejala ekonomi kita, nanging pilihan sing dipilih

Umume Warta sing Bisa Cetak… New York Times Nyusut

Wacan: <1 menit Miturut Jurnal Bisnis Indianapolis saiki: New York Times kanggo ngethok staf, jembaré kertas sing dipotong, The New York Times Co., dina iki arep ngrancang jembaré koran unggulané nganti setengah inci lan nutup pabrik percetakan ing Edison, NJ , nyebabake kapitunan udakara 250 lapangan kerja. Pangowahan kasebut bakal diwiwiti wiwit kuartal kaping loro 2008 lan bakal ngirit perusahaan udakara $ 42 yuta a