Kacepetan Kaca lan Pengunjung Sampeyan

mbukak kaca lawan ditinggalake

Salah sawijining faktor sing angel banget utawa kena pengaruh larang yaiku kacepetan situs sampeyan akeh. Iki minangka perang sing terus-terusan ing Martech… integrasi sosial lan pariwara alon-alon mbukak kaping kaca, mula kita bakal terus nyoba nyetel pirang-pirang cara. Kita ngerti manawa kita bakal kelangan sawetara pengunjung - luwih-luwih yen akeh lalu lintas.

Sawetara perusahaan ora nganggep serius banget, nanging duweni pengaruh gedhe ing kemampuan situs sampeyan kanggo melu lan ngonversi pelanggan. Kasus ing titik, Kissmetrics nggabungake infographic iki sing nuduhake kerugian.

Yen situs e-commerce ngasilake $ 100,000 saben dina, a Penundaan kaca 1 detik bisa uga adol $ 2.5 yuta saben taun ilang.

loading wektu lrg

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.