Pengujian Situs nyebabake Kabegjan Konversi

pangujian situs web

Kejaba tes kanggo telusuran, kacepetan lan sosial, ana komponen kritis situs tes sing kudu digunakake perusahaan kanggo nganalisis kepiye pengunjung diowahi dadi pelanggan. Unsur ing lan ing kaca kayata tombol ajakan tumindak, tata letak, pandhu arah, salinan, promosi, tawaran, proses checkout, proses pamilihan produk lan uga keamanan kudu terus diuji kanggo nemokake masalah lan ningkatake kinerja kaca kebangkrutan utawa kaca e-commerce .

Perusahaan sing seneng karo tarif konversi, rata-rata, 40 persen luwih tes tinimbang sing ora seneng.

Iki statistik sing menarik saka infographic saka Monetate, Apa Sampeyan Cukup Nguji ing Situs Web?. Aku kepengin weruh apa dheweke seneng amarga dheweke ngerti, kanthi nyoba, apa sing bakal diarepake ing kinerja konversi. Wong sing ora nyoba ora bakal ngerti.

tes urip bebarengan

Bebarengan karo tes kasebut, aku uga nyaranake tes kaca kanthi kecepatan. Kacepetan minangka faktor gedhe ing konversi lan telusuran. Aku seneng nggunakake Alat Pingdom kanggo nyoba kacepetan kaca.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.