CDN Mobile Expresslane PacketZoom Wis Partnered karo Amazon Cloudfront

PacketZoom

PacketZoom, perusahaan sing ningkatake kinerja aplikasi seluler liwat teknologi jaringan seluler ing aplikasi, ngumumake kemitraan karo Amazon CloudFront kanggo nyakup CloudFront ing layanan PacketZoom Mobile Expresslane. Solusi bundel nawakake pangembang aplikasi seluler minangka platform seluler sing pertama lan siji kanggo kabeh kabutuhan kinerja jaringan.

Iki minangka platform seluler kabeh-ing-siji pisanan sing ngatasi kabeh kabutuhan kinerja kanggo aplikasi seluler - pangukuran, kinerja mil pungkasan, lan kinerja mil-tengah. Sorotan layanan kalebu:

  • PacketZoom's Mobile Expresslane nyepetake aplikasi seluler nganti 3x lan nylametake nganti 90% sambungan jaringan kanggo penerbit aplikasi kalebu Glu, Sephora, Photofy, Upwork lan liya-liyane.
  • Kanthi kerja sama karo CDN Web CloudFront, PacketZoom lan Amazon dadi sing pertama nawakake solusi jaringan seluler ujung-ke-ujung.
  • Bebarengan karo PacketZoom akselerasi mil seluler pungkasan, para pelanggan nemu solusi pangiriman aplikasi seluler sing optimal.
  • Pelanggan PacketZoom sing wis nggunakake Amazon CloudFront ing macem-macem negara kalebu Glu Mobile, Upwork, Photofy (US), Perfect Corp (Asia), lan Belcorp (Amerika Latin).

PacketZoom minangka pimpinan ing ruang percepatan aplikasi seluler kanthi teknologi Mobile Expresslane, sing nyepetake aplikasi seluler nganti 3x lan nylametake nganti 90% sambungan jaringan kanggo penerbit aplikasi seluler kalebu Glu, Sephora, Photofy, Upwork lan liya-liyane. PacketZoom nambah pengalaman pangguna ing aplikasi seluler kanthi ngilangi alangan kinerja ing ponsel pungkasan. Platform seluler nawakake suite produk lengkap lan lengkap kanggo Manajemen Aplikasi & Optimisasi Aplikasi Seluler (APMO).

PacketZoom lan Amazon CloudFrontSolusi CDN Web CloudFront Amazon duwe pangsa pasar paling gedhe ing antarane penerbit aplikasi seluler. Ngirim konten kanthi aman kanthi ngoptimalake pangiriman ing mil tengah. Bebarengan karo akselerasi mil seluler pungkasan PacketZoom, para pelanggan nemu solusi pangiriman aplikasi seluler sing optimal.

Kita seneng banget nyedhiyakake paling apik ing jagad iki: Amazon CloudFront - CDN Web sing paling populer ing antarane pangembang seluler - bebarengan karo PacketZoom Mobile Expresslane - solusi akselerasi aplikasi seluler utama. Iki minangka evolusi produk alami kanggo kita, amarga akeh pelanggan sing nggunakake CloudFront. Shlomi Gian, CEO PacketZoom

Babagan PacketZoom

PacketZoom nemtokake maneh kinerja seluler liwat teknologi jaringan ing aplikasi. Dirancang khusus kanggo aplikasi seluler asli, platform seluler PacketZoom nguatake pangembang aplikasi seluler kanggo ngoptimalake kinerja aplikasi seluler kanthi wektu nyata. PacketZoom nambah pengalaman pangguna ing aplikasi seluler kanthi ngilangi hambatan kinerja ing ponsel pungkasan, nyepetake kacepetan download nganti 3x, nylametake nganti 90% sesi saka sambungan TCP ngeculake lan nyuda biaya CDN. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi PacketZoom

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.