OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

OwnBackup: Pemulihan Bencana Salesforce, Data Archival, lan Seeding

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan, lan kita pancen miwiti ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita.

Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing dijamin uptime, ora serep lan pulih kapabilitas ing level akun. Pakaryan kita wis ora ana lan perusahaan ora duwe sumber daya utawa kapabilitas kanggo mulihake ing level akun. Nalika desain bisa diterapake maneh, kabeh prospek lan pelanggan kegiatan diusapi. Mesthi wae ora ana cara kanggo ngasilake data kritis lan terkenal kasebut. Aku curiga yen kita ilang atusan ewu, yen ora jutaan mayuta-yuta. Platform kasebut ngeculake kita metu saka kontrak lan aku langsung ninggalake program mitra.

Aku sinau pelajaranku. Bagéyan saka proses pilihan vendor saiki kanggo mesthekake manawa platform duwe mekanisme ekspor utawa cadangan… utawa API sing kuat yen aku bisa njupuk data kanthi rutin. Aku menehi saran marang para pelanggan supaya padha nindakake.

Salesforce

Platform perusahaan biasane duwe serep sistem lan backup foto ing platform kanggo nglindhungi awake dhewe, nanging alat kasebut ora gampang diakses para pelanggan. Pamilik platform CRM kanthi salah nganggep manawa data SaaS ana ing méga, dilindhungi.

69% perusahaan ing ekosistem Salesforce ngakoni manawa dheweke durung siyap kanggo ngilangi data utawa korupsi.

Forrester

Perusahaan kaya Salesforce lagi nyoba, inovasi, lan integrasi kanthi kacepetan kaya atusan pangembang sing meh ora bisa nggawe lan njaga codebase paralel supaya pelanggan bisa nggawe cadangan lan ngamanake data. Fokuse yaiku stabilitas sistem, up-time, keamanan, lan inovasi… dadi bisnis kudu golek solusi saka pihak katelu kaya backup.

Penting kanggo njlentrehake manawa Salesforce dudu penyebab utama kelangan data. Nyatane, aku dhewe durung nate nyekseni dheweke kanthi ora sengaja ngrusak data klien. Pemadaman data asring kedadeyan, nanging aku durung nate weruh bencana (ngalahake kayu). Uga, Salesforce duwe sawetara kemampuan ekspor kanggo data akeh sing bisa digunakake, nanging ora cocog amarga kudu nggawe cadangan, jadwal, nglaporake, lan kapabilitas liyane sing lengkap solusi pamulihan bencana.

Apa ancaman paling gedhe kanggo data perusahaan?

  • Serangan Ransomware - Data misi-kritis lan sensitif minangka target serangan ransomware.
  • Mbusak sengaja - Nulis utawa mbusak data asring kedadeyan kanthi ora sengaja dening pangguna.
  • Tes sing Apik - Alur kerja lan aplikasi nambah kasempatan ngilangi data utawa korupsi kanthi ora sengaja.
  • Para hacktivis - Para penjahat cyber sing duwe motivasi politik utawa sosial mbabarake utawa ngrusak data.
  • Wong njero sing jahat - karyawan, kontraktor, utawa rekan bisnis saiki utawa mantan sing duwe akses sing sah bisa ngrusak nalika hubungane rusak.
  • Aplikasi Rogue - Kanthi ijol-ijolan aplikasi pihak katelu sing kuat, mesthi ana kemungkinan platform ora sengaja mbusak, nimpa, utawa ngrusak data kritis sampeyan.

OwnBackup

Matur suwun, Salesforce API-pisanan pendekatan kanggo pangembangan biasane mesthekake saben fitur utawa elemen data bisa diakses kanthi maneka warna antarmuka program aplikasi (API). Sing mbukak lawang kanggo pihak katelu njupuk jurang pemulihan bencana… sing OwnBackup wis tuntas.

OwnBackup nawakake solusi ing ngisor iki:

  • Salesforce Backup lan Recovery - Nglindhungi data lan metadata kanthi serep otomatis, komprehensif lan pemulihan tanpa stres kanthi cepet.
  • Seading kothak wedhi Salesforce - Nyebarke data menyang kothak wedhi kanggo inovasi sing luwih cepet lan lingkungan latihan sing becik kanthi Seeds Sandbox Enhanced.
  • Data Arsip Salesforce - Nglindhungi data kanthi kabijakan retensi sing bisa disesuaikan lan kepatuhan sing gampang karo OwnBackup Archiver.

Saiki Cargill nggunakake OwnBackup, kita ora perlu kuwatir bakal ilang maneh data. Yen duwe masalah, kita bisa mbandhingake lan mulihake data kanthi cepet, kajaba ngilangi downtime data.

Kim Gandhi, Pamilik Produk Strategis Pengalaman Pelanggan ing Divisi Cargill FIBI

OwnBackup kanthi proaktif ngalangi sampeyan kelangan data CRM Salesforce sing kritis lan metadata kanthi backup otomatis lan pamulihan tanpa stres kanthi cepet… kanthi rega sing trep ing level pangguna.

Jadwalake Demo OwnBackup

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.