Emphatic: Media Sosial Outsourced rampung kanthi apik

outsourcing

Keterlibatan media sosial bisa dadi tugas angel kanggo perusahaan cilik. Nalika aku aktif saka sudut pandang merek pribadi, sejatine durung menehi strategi lan sumber daya sing solid kanggo ngarsane media sosial perusahaan. Nanging, saiki wis ganti kaya sing digunakake saiki Emphatic kanggo nambah agensi ing ngisor iki.

Kita wis nyoba karo sawetara outsourcing media sosial kanggo ningkatake obrolan kanthi online, nanging sejatine ora bisa ditrapake. Kita asring nemokake nganyari elek, kurasi konten sing ora apik, lan penawaran sing umum. Penawaran Emphatic yaiku, ora ana bar, sing paling apik sing kita waca nganti saiki. Sanajan dudu strategi media sosial umume, layanan kasebut fokus ing target umum sampeyan. Sapa sing pengin nggawe kesadharan karo (prospek, influencer, klien), lan apa sing pengin ditindakake?

Layanan kasebut dadi telung langkah gampang ing ngisor iki:

  1. Mbangun profil - Nuduhake sawetara info dhasar karo Emphatic lan bakal nggawe profil konten unik kanggo merek sampeyan.
  2. Nampa nganyari sampeyan - Panulis ing AS bakal nggawe lan ngirim konten media sosial sing luar biasa saben minggu.
  3. Tinjauan lan jadwal - Tinjau nganyari banjur Emphatic bakal dikirim menyang jaringan kanggo sampeyan.

Informasi sing dijupuk kanggo nyetel strategi konten sampeyan lengkap. Miwiti deskripsi perusahaan lan pelanggan sing cocog, sampeyan nambah kabeh akun sosial, nambah akun target pelanggan, pengaruh, utawa kontak, nyetel sepira konten eksternal utawa konten internal sing pengin dituduhake, nyedhiyakake sumber paling dhuwur sing bisa ditambahake kanggo campuran, lan topik sing fokus. Sampeyan uga bisa nyetel nada - ora resmi utawa resmi.

Yen sampeyan dadi agensi, sampeyan bisa nggawe macem-macem profil klien, pilih rencana akeh, lan banjur nyetel konten sosial saben klien lan alokasi frekuensi pembaruan.

Coba Emphatic Gratis!

Iki Ora Nyetel lan Lali

Elinga yen iki mung mbantu sampeyan nemokake, ngrampungake, lan nyambung nggunakake akun media sosial. Karyawan ing agensi isih nuduhake pembaruan liwat saluran perusahaan, nuduhake update babagan klien lan sukses, lan kita ngawasi media sosial kanggo nanggapi panjaluk. Alat kaya Emphatic ora dimaksudake kanggo ngganti kabeh strategi media sosial; iku kanggo nambahi.

Pengungkapan: Kita nggunakake kode promosi pribadi kanggo Emphatic, sing nggawe akun kita yen sampeyan ndhaptar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.