Praktik paling apik kanggo Outreach Email menyang Influencer

jangkauan email

Amarga digawe profesional profesional hubungan umum saben dinane, kita bisa ndeleng babagan jangkauan email paling apik lan paling ala. Kita wis nuduhake sadurunge carane nulis nada efektif lan infographic iki minangka tindak lanjut sing cocog karo kemajuan sing luwih gedhe.

Kasunyatane yaiku perusahaan kudu nggawe kesadaran lan wewenang kanggo merek kanthi online. Nulis konten ora cukup maneh, kemampuan kanggo nyedhiyakake konten sing apik lan bisa dituduhake iku penting banget kanggo saben strategi pemasaran konten. Sampeyan uga bisa mbayar promosi, nanging ora bakal nggawe sebutan alami sing mesin telusuran.

Pusat pemasaran menjangkau babagan nggawe lan ngramut hubungan sing tetep ana kanthi nggawa pihak liya ing merek sampeyan. Sanajan ana media sosial anyar sing melu lan keterlibatan ing aplikasi, email tetep dadi salah sawijining cara sing paling kuat kanggo nggawe partai kanggo merek sampeyan (yen wis rampung bener!).

Langkah-langkah kanggo Nggawe Proses Outreach Email

  1. Netepake Tujuan - target bisa kalebu nggawe kesadharan merek, nggawe adol, nyengkuyung nuduhake konten (kayata infographic), survey, melu komunitas, utawa nggawe perkenalan.
  2. Ngenali Target Pemirsa - apa sampeyan targetake blogger, pamilik situs, wartawan, kontributor penerbitan, akademi, pamrentah, utawa nirlaba?
  3. Proofread, Tes, Baleni - Priksa manawa tautan sampeyan bisa digunakake, nggunakake bener-bener mantra, mesthekake tata basa sing pas, lan nulis nada ringkes lan apik.

iki infographic saka Laporan Kursus Online mlaku liwat saben stat sing dikoleksi ing email penjangkau, apa sing bisa digunakake, apa sing ora, lan apa sing kudu dihindari. Iki kalebu wektu dina, dina minggu, baris subjek, tembung sing bakal digunakake, jumlah upaya, ukuran pesen, lan liya-liyane. Siji stat menarik sing dituduhake ing infographic iki yaiku 1 blogger wektu gedhe cenderung duwe pengaruh sing padha karo 6 blogger wektu cilik.

Proses Outreach Email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.