Outplay: Platform Enablement Penjualan Outbound Komprehensif Omni-Channel

Keterlibatan Penjualan Outplay

Minangka bisnis cilik, aku mesthi berjuang karo adol. Dudu dodol strategi sing dadi masalah, yaiku sumber daya sing kudu terus mbantu para prospek bisa ngrampungake. Sejatine dadi alasan utama kenapa aku ngluncurake Mitra Salesforce perusahaan, Highbridge. Mitra saya ngerti tenan yen duwe proses lan sumber daya supaya bisa mindhah perjalanan adol dadi dhasar bisnis sing saya maju. Sajrone aku dhewe, aku bakal sukses ... nanging aku ora bakal tuwuh.

Tantangan sabanjure yaiku tugas multi-tugas sing dibutuhake kanggo nulungi klien. Aku gumun tenan babagan kepiye VP Pengembangan Bisnis nglacak lan ndemek puluhan mitra, agensi, lan prospek saben minggu. Otakku ora bisa ngrampungake iki. Aku asring nyeluk dheweke 15 menit sadurunge rapat, supaya dheweke ngelingake babagan prospek sapa lan kenapa kita ngomong karo dheweke!

Keterlibatan adol penting banget kanggo proses penjualan. Ati-ati karo kabutuhan prospek lan mbantu dheweke njupuk langkah sabanjure nyepetake lelungan lan keterlibatan nggawe kapercayan karo prospek sampeyan minangka mitra sing bisa dipercaya.

Strategi Penjualan Outbound

Sadurunge nggoleki alat otomasi dodol, mula luwih becik sampeyan mikir maneh babagan cara nggunakake salah sawijining platform kasebut. Aku kebanjiran liwat email nganggo alat sing terus diapusi, pesen, pesen apa takon pesen pungkasan. Aku ngerti manawa iki alat sing nggawe iki lan nesu banget. Luwih ora nanggapi, aku batal utawa nglaporake email kasebut minangka sampah. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa nindakake luwih akeh kerusakan karo platform keterlibatan penjualan tinimbang sing apik - yen sampeyan ora nggunakake maksimal.

Nalika sampeyan nggawe otomatisasi, aku nyaranake nggunakake saben titik tutul kanggo nambah nilai ing obrolan. Dadi, tinimbang pesen otomatis sing takon apa aku nampa pesen terakhir sampeyan… tinimbang email sing ujar, kaya iki bisa uga luwih apik:

Doug,

Aku ora nampa wangsulan pesen pungkasan lan muga-muga ora ngganggu sampeyan. Yen sampeyan ora kasengsem karo [produk, layanan, lsp], aja ragu-ragu nyedhaki lan menehi ngerti. Kangge, kita duwe perpustakaan sumber daya sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan paneliti manawa kita duwe nilai utawa ora.

* Gunakake kasus saka industri kaya sampeyan. [link]
* Ebook sing ditulis babagan topik kasebut. [link]
* Buletin mingguan sing nyedhiyakake ringkesan artikel paling anyar. [link]

Aku seneng ngrembug liwat rapat - sampeyan bisa milih janjian dhewe ing kene. [link]

Thanks,
Amanda Salesperson

Aku nindakake sawetara perkara ing conto cilik iki sing kritis:

  1. Aku menehi ijin prospek supaya ngerti yen dheweke ora kasengsem. Wong sejatine ora seneng ngandhani wong liya supaya ora adol ... mula menehi ijin prospek kanggo ujar ora penting. Ayo sampeyan mandheg nggayuh dheweke lan menehi rasa hormat manawa sampeyan ora mung bakal nesu tanpa mandheg.
  2. Aku menehi informasi sumber sing dianyari sing bisa mbantu dheweke mandhegake lelungan pelanggan.
  3. Aku nggawe sumber daya kanggo industri kasebut lan nyedhiyakake informasi sing cendhak lan dawa kanggo dheweke supaya bisa nyuda volume informasi sing dipilih.
  4. Aku menehi cara kanggo nggawe rapat tanpa nanggapi email, sing bisa metu saka playbook lan mlebu langkah sabanjure.

Outplay nerbitake ebook sing nggabungake strategi playbook penjualan luwih saka 30 perusahaan:

Urutan Sales Paling Ndhuwur

Babagan Outplay

Outplay minangka platform keterlibatan multi-saluran sing duwe kabeh kabutuhan ing sangisore platform kanggo mbantu nambah kemampuan kanggo nambah keterlibatan luwih akeh karo saben wakil penjualan sampeyan. Nggunakake panelpon kanggo njupuk acara telpon lan ngluncurake telpon sabanjure, email kanthi otomatis nglacak panjaluk sing durung direspon, ngobrol kanggo melu pengunjung situs web, mesin pesenan janjian kanggo rapat, lan analitik lengkap kanggo ngukur lan ngoptimalake penjualan sampeyan alur kerja kabeh kasedhiya ing siji platform.

Fitur Outplay kalebu:

  • Analytics - Tetep ndhisiki game kanthi analisis rinci saben urutan ing level individu lan tim.
  • Automation - Otomatisake alur kerja sales, ngirit wektu lan aja nganti kantun kesepakatan.
  • kanca - Ngobrol minangka bagean saka rutinitas saben dina lan saluran komunikasi sing luwih cepet kanggo kabeh. Saiki, ngobrol karo prospek nalika ngunjungi situs web lan rapat buku kanthi cepet.
  • Dialek - Telpon ing saindenging jagad lan ton fitur fitur liyane kanggo nutup transaksi kanthi luwih cepet. Cathet cathetan telpon kanthi otomatis menyang CRM sampeyan.
  • Nelusuri email - Pelacakan mbukak email paling apik ing industri, pelacakan klik link, lan deteksi balesan supaya sampeyan bisa nggayuh prospek kanthi skala kanthi yakin.
  • integrasi - Integrasi karo Salesforce, Crelate, Zapiet, Gmail, lan Pipedrive.
  • Book-rapat - Nuduhake tanggalan ing rapat email lan buku kanthi prospek langsung, tanpa email bolak-balik. Pangeling kasedhiya kanggo mbantu nyuda acara sing ora ditampilake.
  • Multichannel - Tekan prospek sampeyan ing endi wae lan wiwiti obrolan kanthi luwih cepet kanthi strategi komunikasi multichannel.
  • Piranti produktivitas - Ekstensi Chrome sing nyelehake email menyang steroid kanthi fitur kaya pelacakan terbuka, pelacakan tautan, kirim mengko, pangeling, rapat, template, lan urutan.
  • Pelaksanaane tugas - Dirancang kanggo nglakokake tugas urutan kanthi kacepetan cahya nalika ngirit skala 2jam / dina wektu perwakilan. Ngerti apa tugas sing kudu ditindakake, kapan, lan mbukak kabeh tanpa kudu browsing ing antarane kaca.
  • Pelacakan Situs Web - Kunjungi notifikasi lan prilaku browsing prospek situs web mbantu sampeyan maca pikiran lan nggawe pribadi obrolan supaya bisa ngonversi lan ngonversi luwih cepet.

Outplay duwe Uji Coba Gratis 14 Dina sing bisa sampeyan dhaptar kanggo mriksa platform:

Nyoba Uji Coba Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.